ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ : ΥΠΟΘΕΣΗ ... END !!! ... ή μήπως καλύτερα ... η μεγάλη των απατεώνων σχολή !!! και τα 600 δις φούμαρα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!....
=====================================================================
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ …

(Για την καλύτερη ενημέρωση σας, … σας συνιστώ πριν συνεχίσετε εδώ, να έχετε δει όλα τα σχετικά σχόλια που έχουν αναρτηθεί μέχρι αυτή την στιγμή … καθώς και το δίωρο βίντεο της παρουσίασης που εμπεριέχεται σε αυτά τα σχόλια …

Σύνδεσμος: https://www.facebook.com/groups/468363763175994/permalink/503627906316246/ )

Στην παρουσίαση των END στο ξενοδοχείο President παρουσιαστήκαν δυο τάχα «αποδεικτικά» για την κατάθεση των END υπέρ της Ελλάδος και υπέρ της Κύπρου … Τα «αποδεικτικά» αυτά μπορείτε να τα δείτε, εδώ:

«Αποδεικτικό» Ελλάδος … https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339940986101556&set=oa.504751986203838&type=1&theater

«Αποδεικτικό» Κύπρου … https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339940966101558&set=oa.504751986203838&type=1&theater

Όσο άφορα αυτά τα δυο παραστατικά … Βλέπετε πουθενά ποσό ??? Την λέξη "instrument" την βλέπετε ??? Ξέρετε τι είναι αυτό ??? Ξέρετε εάν έχει πραγματικό αντίκρισμα ??? Εάν ΟΧΙ … σε λίγο, θα σας λυθούν οι απορίες !!!

Στην ομιλία των END παρίσταντο και κλήρος, αλλά και πολλοί Έλληνες που πιστεύουν στους ΕΛ … Οι Άνθρωποι αυτοί πιστεύουν ακράδαντα στον Ελληνισμό και υπάρχουν διάφορες ομάδες … Επίσης, οι περισσότεροι από αυτούς πιστεύουν και στο Δωδεκάθεο … Στην αίθουσα υπήρχαν πολλοί που έφεραν το έμβλημα των ΕΛ, αν και οι πιο «γνήσιοι» και «παραδοσιακοί» ΕΛ … δεν κυκλοφορούν με εμβλήματα …

Για περισσότερη πληροφόρηση για τους ΕΛ, δείτε εδώ … https://www.facebook.com/photo.php?fbid=339940939434894&set=oa.504751986203838&type=1&theater

Άρα, στην ομιλία υπήρχαν και κλήρος αλλά και ΕΛ (πολλοί περισσότεροι)!!! Την «θετική» αντίδραση του κλήρου την είδαμε σε σχόλιο ανωτέρω … Αυτό, όμως που δεν σχολίασα ανωτέρω … ήταν ότι οι END στην ομιλία τους … ανάφεραν πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας των ΕΛ, δηλαδή … κάτι σαν κρυφός κώδικας … όσοι είναι μυημένοι στην νοοτροπία των ΕΛ, με καταλαβαίνουν απολύτως, καθώς και σε ποια ακριβώς σημεία της ομιλίας αναφέρομαι … Οι END δεν αποκάλυψαν βαθιά μυστικά των ΕΛ, αλλά … με αυτόν τον κώδικα … ενημέρωσαν τους ΕΛ, της αίθουσας ότι είναι καλά «διαβασμένοι» … !!! Προσέξτε, φίλοι ΕΛ !!! Σκεφτείτε ότι σήμερα … υπάρχει και κάτι που λέγετε marketing … !!! Το να είναι κανείς … «καλά» διαβασμένος … επουδενή να μην το θεωρήσετε ότι είναι σαν εσάς … !!! Σας συνιστώ, να το ψάξετε μέσα σας περισσότερο … Ξέρω, ότι είστε Έλληνες με «Ε» κεφαλαίο !!! Μην δεχτείτε αθελά σας να γίνετε τα όργανα καταστροφής της χώρας σας … !!! Εύχομαι το Ιχώρ μέσα σας να σας καθοδηγήσει σωστά στην αναζήτηση σας … Αναρωτηθείτε σοβαρά που κατευθύνεται η ενέργεια σας μέσω των END …

O ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΑΙ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ … ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΔΡΟΜΟΣ» ΤΩΝ END … ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ???

Τέλος, θέλω να σταθούμε με πολύ-πολύ προσοχή, σε αυτό που είπαν οι END … ότι τα χρήματα (προσέξτε … μίλησαν για «ζεστά» χρήματα 650 Δις … και όχι για “instruments”) είναι ήδη κατατεθειμένα στην Diamond and Diamond Merchant Banking Group (άγνωστη σε όλους, αλλά όχι σε εμένα … όπως θα διαπιστώσετε κατωτέρω !!!) … μέσω του τραπεζίτη Anthony Diamond (το πρόσωπο του οποίου ΔΕΝ είδαμε ποτέ … στην επικοινωνία μέσω Skype των END με τον Καναδά … και δεν μίλαγε καλά τα Ελληνικά, … αλλά και τα Αγγλικά) !!! Κάποιος, αναγνώστης … ανέφερε και μια τράπεζα την Diamond Bank (http://www.diamondbank.com/ ), οπότε είπα να ΤΑ ΕΛΕΝΞΩ ΟΛΑ και ιδού το σοκαριστηκό αποτέλεσμα …

Πριν όμως προχωρήσουμε, ας καταλάβουμε κάτι ΑΠΛΟ !!! … Εάν, ΔΕΝ υπάρχουν αυτές οι τράπεζες … ή εάν το όποιο χρήμα είναι άχρηστο … ΤΟΤΕ ΔΕΝ υπάρχει και το Σωρρο-χρήμα !!! ΠΑΘΑΤΕ ΣΟΚ … ??? ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!


ΑΝΑΛΥΣΗ …

Ας αρχίσουμε πρώτα από τα γνωστά … που αναφέρθηκαν σε άλλα σχόλια …

Ένας φίλος ανέφερε: «Το μόνο δημόσιο στοιχείο που βλέπω να υπάρχει για τον Anthony Diamond και την Diamond and Diamond Merchant Banking Group βρίσκεται σε προσωρινή απόφαση της Επιτροπής Χρηματιστηρίου του Οντάριο (Ontario Securities Commission) ( http://www.osc.gov.on.ca/en/Proceedings_rad_20090921_prosporex.htm ), όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι έρευνες για το σκάνδαλο πυραμίδα της Prosporex (21/9/2009)»

Ένας άλλος έγραψε: «Καταδικασμένος για φοροδιαφυγή από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στις ΗΠΑ είναι ο Πρόεδρος της οργάνωσης «End National Dept», που θέλει να εξαγοράσει το Ελληνικό Χρέος !!!
http://troktiko.eu/2012/09/apokleistiko-katadikasmenos-gia-forodiafugi-apo-omospondiako-dikastirio-stis-hpa-einai-o-proedros-ths-organoshs-end-national-dept-pou-thelei-na-exagorasei-to-ellhniko-chreos/ »

Τέλος, ένας blogger ανέφερε ειρωνικά: «Ο κ. Λαμπράκης γνωρίζει τον βαθύπλουτο πατρινό κ. Σώρρα, ο οποίος εκτός των μετοχών της τράπεζας της ανατολής, είναι κάτοχος αμύθητης περιουσίας την οποία έχει δωρίσει εξ ολοκλήρου για τη διάσωση του ελληνικού έθνους. Ο κ. Σώρρας, είναι τόσο ευπρεπής και χαμηλών τόνων άνθρωπος, που παρά την αμύθητη περιουσία του (είναι πλουσιότερος και από τον Bill Gates που σύμφωνα με το Forbes έχει περιουσία μόνον 61δις δολάρια -
http://www.forbes.com/billionaires/list/ ) και τις αγνές πατριωτικές του προθέσεις, κανένα μέσο δεν υπάρχει στον Ελληνικό ή τον ξένο τύπο για το πρόσωπο του, κανείς δεν τον γνωρίζει στην Πάτρα, ενώ παρά την αμύθητη περιουσία του δεν έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου.

Ο κύριος Σώρρας, δώρισε αμύθητα ποσά στην Αμερικανική END, τέτοια που μαζί με τις δωρεές των υπολοίπων Ελλήνων ομογενών, μπορούν να εξαγοράσουν το χρέος τουλάχιστον της Αλαμπάμα, της Ισπανίας, της Κύπρου και της Ελλάδας μαζί !!!»


Σωστά … όλα αυτά !!! Από εδώ όμως και κάτω … αυτά που θα ακούσετε ΤΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ και για να τα επιβεβαιώσει κανείς πρέπει να είναι η Central European Bank ή το Federal Reserve ή μια κρατική κεντρική τράπεζα … !!! Ελπίζω, να έχετε όλοι καταλάβει εδώ, ότι κάθε τι άλλο από «τυχαίος» είμαι … και βάση των Παγκόσμιων διασυνδέσεων μου … που θα τις ζήλευαν πολλά κράτη … σας ανακοινώνω επίσημα τα ακόλουθα με απολυτά προσωπική ευθύνη των λεγόμενων μου, όσο αφορά τις δυο προαναφερθέντες «τράπεζες» …

ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ … ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ … !!!

Η «τράπεζα» Diamond Bank (http://www.diamondbank.com/ ), ανήκει ελεγκτικά στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς του Chicago Federal Reserve ( http://www.chicagofed.org/webpages/research/data/michigan_retail_index/current_release.cfm ) ... Εάν είχατε πρόσβαση στην επίσημη ιστοσελίδα της ανωτέρω επιτροπής κεφαλαιαγοράς … θα διαπιστώνατε ότι για αυτήν την «περίφημη» τράπεζα, η αρχή δηλώνει επί λέξη … «It is an Unauthorized Internet Bank … DO NOT DO business with them … !!!» Άρα, σε απλά Ελληνικά είναι μια ιντερνετική «τράπεζα» μούφα !!! Η διεύθυνση και μόνον της «τράπεζας» αυτής τα λέει όλα … ΛΑΓΚΟΣ !!! Εάν αυτοί πατούσαν πόδι στην Αμερική … το «μαγαζί» θα έκλεινε αυτόματα … !!! Φυσικά, όσο αφορά το Rating και τα υπόλοιπα στοιχεία … ΔΕΝ προέρχονται από αξιόπιστες πηγές … μια που η αρμόδια επιτροπή κεφαλαιαγοράς συνιστά … μακριά από αυτούς !!! Επίσης, οι πηγές χρήματος … δεν μπορούν να ελεγχτούν και συνεπώς, το χρήμα … το όποιο χρήμα έχει αυτή η «τράπεζα», μπορεί να προέρχεται και από εγκληματικές ενέργειες, … πράγμα που το καθιστά ΑΧΡΗΣΤΟ (παντελώς μη αποδεκτό) για πληρωμή δημοσίων χρεών … !!!

Diamond Bank PLC Plot 1261, Adeola Hopewell Street, P. O. Box 70381, Victoria Island, Lagos Telephone: +234-1-2701500, +234-1-2620740 - 9, + 234 -1- 6283892

Fax: +234-1-2619728

Diamond Bank PLC (Head Office Annex) Plot 4, Block 5 BIS Way, off Lekki-Epe Expressway Lekki, Lagos Telephone: +234-01-4489830

Πάμε, τώρα στο περίφημο και επίμαχο φάντασμα της Diamond and Diamond Merchant Banking Group του Καναδά, στο οποίο είναι κατά δήλωση των END κατατεθειμένα τα 650 Δις … σε «ζεστό» μετρητό … και περιμένουν την παραίτηση των κυβερνώντων … !!!

Λοιπόν, εδώ η ελεγκτική αρχή κεφαλαιαγοράς του Καναδά είναι η http://www.osfi-bsif.gc.ca/osfi/index_e.aspx?ArticleID=3

Και πάλι, εάν είχατε πρόσβαση … θα διαπιστώνατε έκπληκτοι ότι αυτή η «τράπεζα» όχι μόνον δεν υπάρχει, όχι μόνον διώκεται για οικονομικό έγκλημα … ΑΛΛΑ και έχει γίνει σαφές από την επιτροπή, που τους «κατέβασε» τα ρολά … ότι στην περίπτωση που τα ρολά «σηκωθούν» ποτέ … τότε υπάρχει εντολή για «seize and desist», δηλαδή … στην απλή Ελληνική καθομιλουμένη … κλείνουν αμέσως και πάνε ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ !!!

Πιο, συγκεκριμένα, έκαναν αίτηση για να πάρουν αδεία το 2002 και έκτοτε τους απαγορεύτηκε … να λειτουργούν !!! Ποτέ δεν έγιναν τράπεζα … παρόλο που στις λαμογιές που έκαναν … την εμφάνιζαν σαν τράπεζα … και δικάζονταν έτσι … !!!

Φυσικά … και το έγγραφο που έρχεται από τον Καναδά … πρέπει να σας βάλει σε σοβαρές υποψίες για την αξιοπιστία των «κύριων» αυτών … !!! Πως, έρχεται τέτοιο χαρτί από χώρα που τους έχει καταδικάσει ??? Μόνον, με ένα τρόπο (βλέπω εγώ) … από το Λάγκος … μέσω Καναδά === ΑΧΡΗΣΤΟ χαρτί , εάν δεν αποδειχτεί τελικά και … πλαστογραφημένο !!!

Λυπάμαι ειλικρινά που σας απογοητεύω, … αλλά δυστυχώς … αυτή είναι η μόνη αλήθεια … !!! Λεφτά από τους END ΔΕΝ υπάρχουν … και εάν υπάρχουν, … είναι 100% άχρηστα … μια που από το Λάγκος τα όποια χρήματα ΔΕΝ θα είναι αποδεκτά … και ειδικά για την εξαγορά δημοσίων χρεών !!!

Αυτό όμως που μου κίνησε την υποψία μου ότι οι END είναι μάλλον πιθανότατα … μισθοφόροι επαγγελματίες απατεώνες … είναι η γνωστή «μαϊμού» του «instrument» … !!! Όσοι, έχουν παγκόσμια και γερή χρηματοοικονομική εμπειρία … καταλαβαίνουν αμέσως τι εννοώ, αλλά μια και εδώ, το κοινό δεν είναι τόσο ενημερωμένο … θα αναλύσω αρχικά τι είναι το «instrument», τι σημαίνει δανεισμός του «instrument» και πως όλο αυτό … μπορεί να οδηγήσει σε μια επαγγελματική απάτη … μεγατόνων!!!

Λοιπόν, «instrument» θεωρητικά είναι κάθε αξιόγραφο που δέχεται μια τράπεζα … μπορεί να είναι μετοχές, ομολόγα, εγγυητικές … κ.τ.λ. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι μια τράπεζα δέχεται κάθε «instrument» … !!! Υπάρχουν και δυστυχώς σήμερα είναι τα περισσότερα, «instruments» τα οποία έχουν ονομαστικές αξίες εκατομμυρίων, αλλά πραγματικές αξίες μερικών μόνον ευρώ ή εμπεριέχουν σοβαρές επισφάλειες και δεν γίνονται δεκτά από τις τράπεζες … Όμως, κάθε «instrument» ΠΑΝΤΑ ακολουθείται από κάποιους συγκεκριμένους όρους … !!! Και εκεί είναι το πρόβλημα (σε συνδυασμό με την συνολική αρρωστημένη λογική του σημερινού χρηματοοικονομικού συστήματος … ) !!!

Υπάρχουν, εταιρείες που νοικιάζουν «instruments», πληρώνονται το ενοίκιο προκαταβολικά, αλλά στα «instruments» αυτά έχει παρακρατηθεί η κυριότητα και αυτός που τα έχει νοικιάσει … μπορεί να «δείχνει» ότι έχει «τρελά» λεφτά, ενώ όταν του ζητήσεις να σου δώσει πολύ λιγότερα … απλά ΔΕΝ μπορεί, μια και τα «instruments» είναι στην ουσία υποθηκευμένα … !!! Βεβαία, ούτε δάνειο μπορεί να πάρει πάνω σε αυτά … !!! Δηλαδή, το μόνον που μπορεί, είναι να δείχνει ότι έχει χρήμα … ενώ ποτέ δεν είχε !!!

Η μέθοδος αυτή, μπορεί μεν να βοηθήσει μια τράπεζα όταν έχει ένα παροδικό πρόβλημα στο ισοζύγιο της, … αποτελεί όμως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ … εάν η τράπεζα χρησιμοποιήσει τέτοια υποθηκευμένα «instruments», προκειμένου να δανειστεί «ζεστό» χρήμα από κάποια κεντρική τράπεζα … Εδώ, λοιπόν, είδαμε μια σίγουρη απόπειρα να φτιάξουν τράπεζα … και εμφανίζουν «instruments» … αντί για «ζεστό» χρήμα … διότι, απλά … τέτοιο πραγματικό ΔΕΝ υπάρχει!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας … !!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ END … ???

Αυτό, λοιπόν, φίλοι μου είναι κάτι που θέλουν να το ξέρουν … εγώ … και μερικά εκατομμύρια Άνθρωποι, … αλλά όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι END είναι απλά μισθοφόροι επαγγελματίες απατεώνες και … θα αμειφτούν αδρά όταν εκτελέσουν την αποστολή τους … επιτυχώς!!!

Σήμερα, ΟΛΟΙ αυτοί που επιβουλεύονται την χώρα μας, τον πλούτο της και την θέση της, το μόνο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΕΜΟΥΝ … ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ … διότι, έτσι καταστρέφονται ΠΛΗΡΩΣ τα καταχθόνια σχέδια τους … είτε είναι νεο-ταξίτες, είτε νέο-εποχίτες, είτε οτιδήποτε άλλο … κέρατο !!! Για τον λόγο αυτό, κρατούν με κάθε τρόπο τον Λαό στην λήθη του και προσπαθούν να εξαλείψουν κάθε σκεπτόμενη πηγή και λόγο … !!!

Άρα, εάν με ρωτήσετε εμένα τι πιστεύω ότι είναι τελικά οι END, θα σας απαντήσω, χωρίς κανένα φόβο και πάθος, ότι απλά είναι το “exit strategy”, στο “business plan” με τίτλο «εκποιούμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ την χώρα (τις χώρες), κλέβουμε τον πλούτο, κάνουμε δουλάκια τους κατοίκους, εξαφανίζουμε όσους δεν μας κάνουν και εκμηδενίζουμε την όποια αντίσταση» …

Θα μου πείτε, τώρα, εάν οι END είναι μια απάτη … τι μας πειράζει … θα σβήσει … !!! ΣΟΒΑΡΑ …??? Και αυτοί που σας κυβερνούν ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ !!! Η μέθοδος κορόιδα είναι δοκιμασμένη … ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑ !!! Και ο «Θεός» του marketing … είναι και αυτός παρών!!! Μεγάλη η χάρη του … που έκανε το νούμερο ένα δηλητήριο, την Coca Cola, νούμερο ένα ποτό στον κόσμο … !!! Λέτε να μην μπορέσει να κάνει και τους END «σωτήρες» ??? Τάχα, δεν τους δείχνουν τα κανάλια, δεν απαντάν (τα πραγματικά αφεντικά τους) … (δηλαδή) οι κυβερνώντες, τρέμει η Λαγκάρντ και ένα σωρό … άλλες παπαριές !!!

Λοιπόν, συνέλληνες ακούστε προσεκτικά, την φωνή μέσα σας … ειδικά εσείς οι ΕΛ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ … !!! Οι πουλημένοι μας προδότες είναι έτοιμοι να συνταξιοδοτηθούν με πλουσιοπάροχα δώρα και παροχές, μια και επιτέλεσαν με απόλυτη επιτυχία τον σκοπό τους … Τώρα, θα έρθουν οι «σωτήρες» και μέσα στα μάτια τους … θα βλέπουμε την «σωτηρία», … αλλά θα παραβλέπουμε τα αληθινά γεγονότα και την ουσία … ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ … !!! Επίσης, στον νέο εικονικό κόσμο που μας ετοιμάζουν … δεν θα τιμωρηθεί κανείς από τους πραγματικά υπευθύνους !!!

ΔΥΣΤΗΧΩΣ … Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ !!!

Εάν καταφέρουν και ολοκληρώσουν επιτυχώς την μετάβαση στην νέα τάξη πραγμάτων – την όποια τάξη – οι καταδικασμένοι θα είμαστε εμείς και μόνον εμείς … !!!

ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ … ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ !!!

ΜΟΝΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!! ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΣ !!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ … ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ … ΑΦΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ … !!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !!!

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ …

ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ … ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ … ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ … ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ … ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ !!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ …

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ …

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ …

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …

Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ … ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ … ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Με πολύ Αγάπη για ΟΛΟΥΣ εμάς τους Έλληνες …

Σας ευχαριστώ για την προσοχή και υποστήριξη σας …

IRI_WOLF

International Research Institute

WOrld Liberation Front

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

You should run the battery update be run on all macbook pro and Mac - Book computers
and extra batteries that were bought between February 2006
and April 2007. Up to 10% cash-back on Cisco security & surveillance. Moreover, remember to follow your area’s guidelines on how to properly dispose of old Mac - Book batteries.

Ανώνυμος είπε...

Everything seems to have a slightly bluish tinge
to it, most noticeable when you're looking at light grey areas. 5 hour battery life you aren't going to find anything that
lasts longer on one charge and is still able to offer a full range of applications and net connectivity.
With built-in Adobe Flash support and a great browser, my children have complete access to their documents, calendars,
email, and entertainment.

my webpage - samsung chromebook review

Ανώνυμος είπε...

This article will help you find the best tablet PC. The rival has been bundled with replaceable Li-ion battery
of 1500 m - Ah with the music playback time about 60 hours
and also video playback time about 8 hours. "Many eyes will likely be on them to determine if they'll pull the rabbit out with the hat," Enderle mentioned.


Here is my page ... samsung galaxy tab

Ανώνυμος είπε...

For the better experience of audio-listening, HTC Desire C
provides you with Beats Audio. The application Execution Environment provides
an interface for application programming. Dagar's invention will use quite the same technology.

Check out my web site ... samsung s4

Ανώνυμος είπε...

6 IS USM Lens for Canon EOS SLR Cameras is a high priced lens, however this is for good reasons.

Red lights can be tricky but can be made to look good if you're careful. Well Canon, hate to say it, but most amateurs don't
like to haul around an external flash unit.

my blog post :: canon eos 6d

Ανώνυμος είπε...

Samsung has unveiled its new handset, the Galaxy
S3 in Europe ahead of other markets. With the Samsung Galaxy literally taking the mobile phone world by storm, there is increased
anticipation of the arrival of the next generation Galaxy
S smartphone handset. Leaving the Wi-Fi option turned on will very quickly drain the battery on the Galaxy S.


Take a look at my site; samsung galaxy s4

Ανώνυμος είπε...

Stephen Rannazzisi as Kevin Mac - Arthur, a district attorney; league commissioner.
ANTENNA: I get the same number of channels over the air as I did when
I had a 7 year old generic HD TV. It's quite small so won't take up any room at all and could easily
be tossed behind your TV or even on the opposite side
of the room if you wish.

Here is my homepage: roku 2 xs

Ανώνυμος είπε...

Many homes have fireplaces for both warmth and decor.
Fadell has worked with Steve Jobs for several years and architected
Apple's i - Pod and the first few versions of the i - Phone, some of the most successful consumer electronics products in our time. Look for bargains, when buying expensive things that you need.

Also visit my homepage: nest learning thermostat

Ανώνυμος είπε...

Samsung mobiles in India have captured the entire mobile market by releasing stunning handsets.
Most of the Android smart phones come with their own customized ring tones which can be
set as ring tones and other tones but now in
this article lets learn about something with which you can
set the customized Alarm Ring tones to android devices very easily.
When you finish with the app, most people just hit the Home button
or the back arrow button go to the main menu.


My web blog: samsung galaxy note

Ανώνυμος είπε...

School-age kids have become the world's youngest i - Phone developers. This software can convert DVD to various video formats such as MPEG-4, AVI, WMV, FLV, 3GP, VOB, etc. In this day and age it is impossible to stay on top of all the latest pieces of technology.

Look into my web-site :: apple tv

Ανώνυμος είπε...

The touch screen automatically gets turned off if you do not use the device for a specified period.

These are community cards and they are dealt to the center of the table.
Speedy shutter response times and also rush shot modes even help produce pro-quality pictures.


Here is my web page samsung galaxy s3

Ανώνυμος είπε...

Generally speaking, customer feedback based improvements made everything much easier to handle.
Obviously, there may be some changes in the images produced by
the pre and production run 5DIIIs. I love taking pictures of insects and flowers
in ways that most people miss.

my web site: 5d mark iii