ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.12

Στο κυνήγι του "κρυμμένου" CD ... συλλάβαμε τον Σμπώκο !


Ψάχνανε ...απεγνωσμένα τον Γέροντα Μουσακά ... για να χαλαρώσουν και οι χρυσαυγήτες να κυνηγάνε Πακιστανούς και να κυνηγιούνται με τους αντιεξουσιαστές ,μήπως αλλάξει το κλίμα , αλλά έπεσαν πάνω σε μούφα προφίλ του Λαζόπουλου και τελικά την πλήρωσε ο Σμπώκος

Πως λένε με ένα Σμπώκο ...τρία σκάνδαλα ΜΟΚΟ ! Πάνω που έφευγε ή έμενε η τρόικα ! Πάνω που γίνονταν ομηρικοί καυγάδες του Στουρνάρα με τα οικονομικά στουρνάρια της Τρόικας για να καταλάβουν ότι τα κόψανε όλα και μισθούς και συντάξεις, δεν έχουν τι άλλο να κόψουν ! Κάποιος δημοσιογράφος Σαΐνης το σφύριξε στον Στουρνάρα οτι η θεία από το ΔΝΤ μας είχε αφήσει ένα CD (USB επί το τεχνολογικά σωστό) με κάτι βρωμοφορογυγάδες που τα σπάνε τα καλοκαίρια στην Μύκονο παίζοντας με αστακούς , ακούγοντας Ρέμος και Ρουβά και στην συνέχεια την κάνουν στα πάρτι άνιμαλ του Τσιλιχρήστου με τις ξεπεσμένες χορεύτριες της Ιμπιζα.
 Ο Στουρνάρας τα πήρε ..και λέει ! Αφήστε τα παλιόπαιδα της τρόικας θα τα καθαρίσει ο Αντωνης ο "μονόφθαλμος" ζητιανεύοντας στην Μέρκελ λίγη επιμήκυνση ! Αμέσως ανέθεσε στην ανακρίτρια Ολγα και στον εισαγγελέα υπηρεσίας Ντερμπεντέρη να φωνάξουν το πρώην Τσάρο Παπακωνσταντίνου , στον οποίο όπως αποκάλυψε ο Σαΐνης είχε πρωτοδόσει η θεία το USB ! Aυτός προσήλθε αυτοβούλως στο τηλεοπτικό παράθυρο του πρωτοδικείου των οκτώ στο Μega ! Φοβήθηκα είπε ξεχώρισα κάποιους , του έλεγξε ο Διώτης δεν τους βρήκε...και μετά το έστειλα για αρχειοθέτηση! Αμέσως κλήθηκε στην ανάκριση ο Διώτης και είπε εγώ το έδωσα στον αντικαταστάτη τον Τσάρο Β Ο Τσάρος Β ντροπιασμένος για το USB που έκρυβε ...το έστειλε αμέσως στον αρχιγραμματέα του συγκυβερνήτη και πρώτου καπετάνιου του πειρατικού Ελληνικού Πολιτικού Συστήματος !
 Αυτός ούτε που το άγγιξε ! Ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει μέσα ! Μπορεί και καμία ξεχασμένη τσόντα του Ζαχόπουλου ! Ετσι το διαβίβασε αμέσως στην εισαγγελέα για να περαιώσει την ανάκριση που είχαν φέρει σε πέρας η ανακρίτρια Ολγα και ο εισαγγελέας υπηρεσίας !
 Ομως σκέφτηκαν, οτι αυτοί οι πεινάλες και ρακένδυτοι πτωχευμένοι ημεδαποί είναι και περίεργοι και θα ψάχνονται να δουν ποιοι είναι, πόσα έκρυβαν κλπ ! Και μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Κυριακάτικά φύλλα, που σίγουρα κάποιος τυχερός θα τα δείξει όλα, καρέ- καρέ ,όπως την τσόντα του Ζαχόπουλου με την Τσέκου, έπρεπε κάτι να γίνει! Αμέσως σκέφτηκαν τα ελεύθερα κυκλοφορούντα "ρεμάλια" του αρχιληστή Ακη! Οπότε μπήκε σε ισχύ το σχέδιο! Μπουκάρουν στο σπίτι του Σμπώκου ...όταν αυτός μελετούσε τα λογιστικά βιβλία ...να δει τι θα πει στον "αρχιληστή" όταν με το καλό τον συναντήσει στους Κορυδάλλειους νήσους και στη μόνιμη παράκλησή του ...Γιάννη δώσε τα λεφτά ! Δεν είναι όλα δικά σου ! 
 
papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια: