ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.12

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.... ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"

ΤΩΡΑ!!!! ΣΤΟΝ REAL FM ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και υπέρμαχος των Μνημονιακών  προδοτικών πολιτικών του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ συρφετού έχει αλλάξει ρώτα και από υποστηρικτής του ΓΑΠ και του Βοναπάρτη Βενιζέλου ύψωσε Μπαϊράκι αντίστασης ενάντια στους ΔΟΤΟΥΣ και Απατεώνες όπως αποκάλεσε την Τρικολόρε κατοχική και "διορισμένη" Κυβέρνηση  αλλά και τις προηγούμενες Μνημονιακές  κυβερνήσεις

Κατόπιν αυτής της ριζικής αλλαγής επόμενο ήταν οι παρεμβάσεις των ακροατών της εκπομπής να πάρουν την μορφή ενός ανομολόγητου  ξεσπάσματος στο πρόσωπο του Κ. Χαρδαβέλα που εδώ και τρία χρόνια από την εκπομπή του προπαγάνδιζε υπέρ των Μνημονιακών πολιτικών και γινόταν το μέσον του επιθυμητού προκαλούμενου τρόμου όπως τον έδινε η Κυβέρνηση του ΓΑΠ και τον μετουσίωνε μέσω του ραδιοφωνικού του μικροφώνου της εκπομπής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ :



Οι ακροατές της εκπομπής Χαρδαβέλα του έσυραν τα εξ αμάξης μετά από την 'στροφή' Χαρδαβέλα η οποία ήταν φυσική και επόμενη μια και ΤΡΙΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ χάνει μετά τις αποφάσεις Στουρνάρα τα προνόμια του ασφαλιστικού της ταμείου με αποτέλεσμα η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΙΤ να ζημιώνεται με την σειρά της όπως ο υπόλοιπος ελληνικός λαός που βιώνει την εξαθλίωση με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών των δοτών και εθελόδουλων ντόπιων κατ επίφαση ελλήνων πολιτικών.
Η ιδιοτέλεια και το συμφέρον αναγκάζει και τους πλέον Γκεμπελιστές να δουν το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ και να τάσσονται υπέρ των πεινασμένων!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: