ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.12

Βόμβα-Reuters: Μπορεί να μην υπάρξει απόφαση για την Ελλάδα



Βόμβα-Reuters: Μπορεί να μην υπάρξει απόφαση για την Ελλάδα
Είδηση βόμβα που προέρχεται από το Reuters κάνει το γύρο του διαδικτ΄τυου και προκαλεί αναστάτωση στξη πολιτική σκηνή και στις αγορές. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου ενδέχεται να μην υπάρξει απόφαση για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ.
Άλλες πηγές αναφέρφουν ότι οι επιπλοκές προκύπτουν λόγω διαφωνιών των μελών της τρόικας για την εκπόνηση της τελικής έκθεσης. 
Από το ΔΝΤ διαρρέεται ότι αν υπάρξουν προβλήματα στην έκδοση απόφασης αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι στην έκθεση θα γίνεται λόγος για τη λήψη πολιτικών αποφάσεων ώστε να καταστεί βιώσιμο το χρέος.
Παράγοντες που γνωρίζουν τις διαδικασίες υποστηρίζουν πως αυτές οι διατυπώσεις θα αναγκάσουν τους υπουργούς Οικονομικών να αναπέμψουν την υπόθεση στους ηγέτες της Ευρωζώνης σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.
  «Η συνάντηση της 12ης Νοεμβρίου δεν θα είναι η τελική. Δεν είμαστε τόσο πιεσμένοι, όσο φαίνεται. Δεν θα υπάρξει τελική συμφωνία αν δεν υπάρξει ξεκάθαρη συμφωνία για όλες τις λεπτομέρειες», δήλωσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να τα βγάλει πέρα οικονομικά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: