ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.12

Ελεγκτικό Συνέδριο:να καταργηθούν τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής



Να καταργηθεί η εξαίρεση των υπαλλήλων της Βουλής από  τις περικοπές τις οποίες υφίσταται το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων ζητά στην εισήγησή του – σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή» -   ο  γενικός επίτροπος Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου Διονύσιος Λασκαράτος, ο οποίος  έχει ασκήσει αναίρεση υπέρ του νόμου. 




Ο κ. Λασκαράτος υποστηρίζει ότι οι εξαιρέσεις  για τους υπαλλήλους της Βουλής κινούνται σε αντισυνταγματική...
κατεύθυνση και έχει εισηγηθεί στην Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου την οριστική και πλήρη κατάργηση των όποιων προνομίων, μισθολογικών και συνταξιοδοτικών, για τους εν ενεργεία και συνταξιούχους υπαλλήλους της.


Ο γενικός επίτροπος αναφέρει ότι η αυτοτέλεια της Βουλής που προβλέπεται από τον Κανονισμό της, αφορά μόνο θέματα θεσμικής φύσεως και λειτουργίας της Βουλής και όχι τα μισθολογικά και τα συνταξιοδοτικά των υπαλλήλων της.
 
 greece-salonika.

Δεν υπάρχουν σχόλια: