ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.13

Χρωστούσε σε 13 τράπεζες και πέτυχε να κουρέψει και να ρυθμίσει το χρέος του


Δανειολήπτης που χρωστούσε σε 13 Τράπεζες δικαιώθηκε από το Ειρηνοδικείο!
Πρόκειται για πατέρα δύο παιδιών που χρωστούσε τουλάχιστον 215.000 ευρώ
Ουσίας χαρακτηρίζει η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, την υπαρ 458/2012 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ρεθύμνης, για ένα υπερχρεωμένο δανειολήπτη έγγαμο πατέρα δύο ανηλίκων παιδιών, μέλος της, χρεωμένο σε 13 Τράπεζες με 215.210 Ευρώ σε διάφορα πιστωτικά προϊόντα. .
Επί του περιεχομένου της απόφασης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
Πρόκειται, για δανειολήπτη ηλικίας 45 ετών ,ο οποίος ζει και εργάζεται στην περιοχή του Ρεθύμνου ως Ιδιωτικός υπάλληλος (ελεγκτής) σε εταιρεία που διενεργεί μεταφορές , με μηνιαίο μισθό 1.026,91 Ευρώ. έχει σύζυγο εποχιακά εργαζόμενη και το Δικαστήριο έκρινε ότι με το εισόδημά της , μπορεί να συνεισφέρει στην ομαλή διαβίωση της οικογένειας τους.
Ο εν λόγω δανειολήπτης είναι μέλος της ΄Ενωσης,προσέφυγε σ αυτή αιτώντας την συνδρομή της, για την ένταξη του στο Ν.3869/2010, τόσο στην εξωδικαστική διαδικασία ( με τα ενημερωτικά σεμινάρια και την κατάρτιση εξωδικαστικών οικονομικών προτάσεων προς στις πιστώτριες Τράπεζες), αλλά και στην Δικαστική διαδικασία δια της συνεργαζόμενης με την ΄Ενωση δικηγόρο του Ρεθύμνου, κ.Χαράς Ζαχαριουδάκη η οποία στο δικαστήριο τις ενστάσεις και τις προτάσεις των αντιδίκων και ζήτησε να απορριφθούν..
Ο Δανειολήπτης , είχε δανειστεί ή ενέχεται ως εγγυητής σε 13 Τράπεζες με διάφορα πιστωτικά προϊόντα(καταναλωτικά δάνεια , στεγαστικό δάνειο, πιστωτικές κάρτες) συνολικού ποσού χρέους 215.210. Ευρώ
Διαθέτει δε διώροφη πετρόκτιστη οικοδομή με ισόγειο και α όροφο (μονοκατοικία) 174,51 τ.μ εμπορικής αξίας 250.000 Ευρώ, που αποτελεί την κύρια κατοικία εκείνου και της οικογένειας του.Η εμπορική αξία της κατοικίας του εκτιμάται σε 250.000 Ευρώ και καλείται βάσει νόμου να καταβάλλει το ανώτατο 85% του ποσού αυτού, που του αποτιμάται από το δικαστήριο στα 212.000 Ευρώ
Με την υπαρ. 458/2012 απόφαση το Ειρηνοδικείο Ρεθύμνης , παρά τους ισχυρισμούς και τις ενστάσεις των πιστωτριών Τραπεζών για αοριστία για αβασιμότητα, για δολιότητα για αοριστία αποφάσισε:
1) Να ρυθμίσει τα χρέη του δανειολήπτη με μηνιαίες καταβολές ¨των 600 Ευρώ/μήνα για μία τετραετία δηλ. θα πληρώσει στην τετραετία 48χ600=28.800 Ευρώ
2)Εξαίρεσε από την εκποίηση την κατοικία του. ,
3)Του χορηγήθηκε περίοδος χάριτος τεσσάρων ετών για την διάσωση της κατοικίας του και μετά,καλείται να καταβάλλει α) για τους εχέγγυους πιστωτές 688,72 Ευρώ /μήνα για 15 έτη (180) μήνες και συγχρόνως για τους αννέγγυους πιστωτές και στις απαιτήσεις αυτών 200 Ευρώ/μήνα , χωρίς ανατοκισμό και με μέσο επιτόκιο στεγαστικού δανείου κυμαινόμενου.
Συμπέρασμα επί του θέματος:¨Ο Ρεθεμνιώτης δανειολήπτης προσφεύγοντας στον Ν.Κατσέλη , και ρύθμισε το χρέος του, και έσωσε το σπίτι του και περίοδο χάριτος τεσσάρων χρονών του δόθηκε και πέτυχε και το «κούρεμα» 26.210 Ευρώ μα πάνω από όλα βρήκε την ησυχία του .
Τέλος η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,, καλεί κάθε χρεωμένο καταναλωτή, να κάνει χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του Ν.3869/2010, ζητώντας την συν δρομή της που ,Εξουσιοδοτημένος από την πολιτεία Φορέας που έχει και την πείρα, αλλά και διαθέτει το έμπειρο δυναμικό για να φέρει σε πέρας την κάθε υπόθεση.

 dailynews24

Δεν υπάρχουν σχόλια: