ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.13

“Ομολογία” εγκλήματος…

γράφει ο Σπύρος ΓΚΑΝΗΣ
ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ, ο Ολιβιέ Μπλανσάρ θεωρητικός γκουρού το ΔΝΤ, ο «πολύς» Πολ Τόμσεν και ακόμα η ίδια η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ ότι χρησιμοποιήθηκε λάθος πολλαπλασιαστής που μεγιστοποίησε – τριπλασίασε- τις αρνητικές επιπτώσεις της εφαρμοσμένης επί τρία χρόνια μνημονιακής δημοσιονομικής πολιτικής στην Ελλάδα!  
Συνθέτουν οι παραπάνω ομολογίες, ομολογίες εγκλήματος; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
ΚΑΙ ΜΕΤΑ;
ΙΔΡΩΣΕ το αυτί κανενός; Ακούστηκε έστω ένα συγνώμη από Πρώην και νυν Πρωθυπουργούς, Υπουργούς και Βουλευτές που υπερψήφισαν Μνημόνια και Δανειακές Συμβάσεις σύροντας την ελληνική κοινωνία στην καταστροφή.
ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ένα συγνώμη για τις 4 χιλ. αυτοκτονίες της τριετίας, για τους χιλιάδες άστεγους, τη φτώχεια, τα λουκέτα, τα χαμένα εισοδήματα από συντάξεις και μισθούς, την διάλυση της χώρας, την εκχώρηση της Ελλάδας;
Η ελληνική κοινωνία απαιτεί ένα ΣΥΓΝΩΜΗ και ακόμα ΔΙΟΡΘΩΣΗ του ΛΑΘΟΥΣ με άμεση προσαρμογή της μαθηματικής εξίσωσης προκειμένου να διαμορφωθεί από ΕΛΛΗΝΕΣ Πολιτικούς και Οικονομολόγους ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής προσαρμοσμένο στις πραγματικές δυνατότητες της Ελληνικής Κοινωνίας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: