ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.13

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ»


Στην οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας αλλά και γενικότερα τις προοπτικές της οικονομίας της Ευρώπης και των ΗΠΑ αναφέρθηκε ο αμερικανός χρηματιστής και επικεφαλής της American Heritage Management Corporation Χάικο Τίμε, προτείνοντας για την Ελλάδα για “ακραία” διαγραφή χρέους.
Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα “Der Standard”, ο γνωστός χρηματιστής υποστηρίζει ότι “μόνο με μια διαγραφή χρέους και μάλιστα πολύ ακραία, μπορεί να εξυγιανθεί η χώρα”, και σημειώνει ότι οι δισταγμοί των κρατών στοιχίζουν χρήματα που στην περίπτωση της Ελλάδας το κόστος είναι έως και μισό τρισεκατομμύριο, ενώ πριν από μερικά χρόνια σίγουρα θα αρκούσαν μόνον 50 δισεκατομμύρια, διότι δεν θα είχαν εισβάλλει οι κερδοσκόποι και για “το ότι οι Ελληνες άντεξαν μέχρι τώρα, ήδη τους αξίζει σχεδόν το Βραβείο Νόμπελ”.
Επίσης τονίζει ότι πρέπει το ταχύτερο δυνατό να μειωθεί η ανεργία και πως θα πρέπει να υπάρξουν μεταρρυθμίσεις και στην πολιτική πλευρά, ενώ θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες δομές στην Ελλάδα και στην Ιταλία.
Την ίδια ώρα θέτει το ερώτημα κατά πόσον η Γερμανία μπορεί να σταματήσει την καθοδική πορεία στην Ευρώπη, που βρίσκεται μπροστά σε τεράστια οικονομικά και πολιτικά προβλήματα.
Όσον αφορά στις ΗΠΑ εκτιμά ότι απαιτείται ανάπτυξη πάνω από 2 % για μια μείωση του ποσοστού ανεργίας από το 8% σε κάτω από 7%.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: