ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.13

Οι αγρότες έτοιμοι να «κόψουν» τη χώρα στα δυο – Δείτε τα μπλόκα [Bίντεο]



Προειδοποιούν πως αν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει τα αιτήματα τους θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους
Με το κλειδί στη μηχανή των τρακτέρ περιμένουν τα αποτελέσματα των συναντήσεων των εκπροσώπων τους με τους πολιτικούς, οι αγρότες σε Λαμία, Λάρισα, Ημαθία, Σέρρες και στα Τέμπη.
Μεγαλύτερη κινητικότητα παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή από τους αγρότες που βρίσκονται στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα, όπου νωρίτερα, κατέλαβαν για λίγη ώρα, πεζοί, το ρεύμα της Εθνικής οδού, προς Αθήνα και αποχώρησαν.
2
Συγκεντρώνονται στη Λαμία
Υπό την έντονη παρουσία της αστυνομίας άρχισε η μετακίνηση των αγροτών από τα χωριά για τη Λαμία. Περίπου 60 τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί στην πόλη της Λαμίας και απέχουν μόλις 3 χιλιόμετρα από την εθνική οδό Λαμίας- Αθηνών.
Μάλιστα νωρίτερα, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ αγροτών και αστυνομίας όταν αγρότες από το χωριό Ανθήλη με 20 τρακτέρ κατευθύνονταν προς τη Λαμία, που ήταν τόπος συγκέντρωσης. Οι δυνάμεις της αστυνομίας τους σταμάτησαν γιατί ορισμένα τρακτέρ δεν είχαν πινακίδες και οι αγρότες στάθμευσαν τα οχήματα κοντά στην είσοδο του χωρίου.
3

Παραμένουν στον κόμβο της Κουλούρας
Στην Ημαθία, οι αγρότες εξακολουθούν να έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία οδό, ενώ, έτοιμοι να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις δηλώνουν και οι αγρότες των Σερρών, της Καρδίτσας, των Τρικάλων και της Βοιωτίας.

Παρεταγμένοι στις Σέρρες
Περισσότερα από τριάντα τρακτέρ παράταξαν στην κεντρική πλατεία της Μαυροθάλλασσας οι αγρότες του δήμου Βισαλτίας, που δηλώνουν έτοιμοι να συμμετάσχουν, όταν και αν αναγγελθούν, οι πανελλήνιες αγροτικές κινητοποιήσεις.

Αναμονή στα Τέμπη
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις αγροτικές κινητοποιήσεις οι αγρότες που συμμετείχαν και διοργάνωναν τις προηγούμενες κινητοποιήσεις στην κοιλάδα των Τεμπών.
Οι συντονιστές του μπλόκου των Τεμπών παρακολουθούν τις εξελίξεις και βρίσκονται σε ετοιμότητα, προκειμένου να βγούνε στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν για τα οξυμένα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Το βράδυ θα επισκεφθούν χωριά της επαρχίας Τυρνάβου για να ακούσουν τους συναδέλφους τους, ενώ το ίδιο θα γίνει και αύριο όπου θα βρεθούν στα χωριά του Δήμου Κιλελέρ.
Η πορεία των κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί κυρίως από το τι θα ανακοινώσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα θέματα τα οποία οι αγρότες θεωρούν ζωτικής σημασίας.

ΒΙΝΤΕΟ- Στους δρόμους και σήμερα οι αγρότες
Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες, οι οποίοι έχουν ήδη παρατάξει τα τρακτέρ τους στις Εθνικές Οδούς.
Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη ένας «κλεφτοπόλεμος», με τους αγρότες να επιχειρούν να φτάσουν με τα τρακτέρ στην Εθνική Οδό και την αστυνομία να στήνει μπλόκα και να τους εμποδίζει.
Σε πολιτικό επίπεδο, ο Αλέξης Τσίπρας τάχθηκε υπέρ των κινητοποιήσεων των αγροτών ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε να ξεκινήσει διάλογος αναφορικά με τα αιτήματά τους.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA
ΒΙΝΤΕΟ-Τα μπλόκα των αγροτών
Σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού στον κόμβο της Νίκαιας προχώρησαν οι αγρότες της Θεσσαλίας. Νωρίτερα είχαν επικρατήσει στιγμές έντασης όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους σταματήσουν στην παλιά εθνική οδό. Ανάλογες σκηνές διαδραματίσθηκαν και στην Λαμία.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

πηγή: enikos


Δεν υπάρχουν σχόλια: