ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.13

Ανά μήνα η πληρωμή φόρου ακινήτων


Ανά μήνα η πληρωμή φόρου ακινήτων
Μέχρι το τέλος του έτους χιλιάδες ιδιοκτήτες καλούνται να καταβάλουν μηνιαίως και από μια δόση φόρου. Ως εκ τούτου, μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου όσοι έλαβαν στο τέλος Δεκεμβρίου ειδοποιητήρια για τον ΦΑΠ του 2010 θα πρέπει να πληρώσουν τις δύο από τις τρεις δόσεις. 
Η τρίτη θα καταβληθεί τέλη Φεβρουαρίου. Η συνέχεια έπεται τον Μάρτιο, όταν η ΓΓΠΣ θα στείλει τα αντίστοιχα ειδοποιητήρια για τον ΦΑΠ του 2011, επίσης σε τρεις δόσεις. Το καλοκαίρι θα ξεκινήσει η αποστολή των ειδοποιητηρίων για τον ΦΑΠ του 2012, επίσης σε τρεις δόσεις. 
Σύμφωνα με τα Νέα της Δευτέρας, στο υπουργείο Οικονομικών συγκαλείται εντός της ημέρας σύσκεψη για να «κλειδώσει» ο νέος ενιαίος φόρος ακινήτων που θα εξοφληθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους. 
Σύμφωνα με έρευνα για λογαριασμό της ΠΟΜΙΔΑ, προκύπτει ότι ένας στους δύο πολίτες δηλώνει ότι το 2013 δεν θα μπορέσει να πληρώσει τους φόρους στα ακίνητα και θα προσπαθήσει, είτε να πουλήσει ακίνητα ακόμη και κάτω από την αντικειμενική τους αξία ή να δανειστεί για να αποφύγει τις ποινικές συνέπειες. 
Συνεπώς, όσοι αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους ακινήτων στο μέλλον, θα επιλέξουν να πουλήσουν κάποιο ακίνητο, ακόμη και κάτω από την αντικειμενική του αξία, ή να δανειστούν ή ακόμη και να αφήσουν τα ακίνητα να τα κατάσχει το Δημόσιο.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: