ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.13

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ !! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΕΚΟΨΕ ΤΟ 'ΧΑΡΑΤΣΙ' ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 'ΕΝΙΑΙΟ"


akinhta-thumb-medium[1]Δυο φόροι, εντός και εκτός σχεδίου πόλεως θα αποτελούν τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα που προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών, και θα αφορά 5 εκατ. ιδιοκτήτες με στόχο την είσπραξη 2,1 δις ευρώ το 2013 και άλλα 3 δις το 2014.

Ο ενιαίος φόρος θα αντικαταστήσει το χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ που τελειώνει (λόγω παράτασης από το 2012) στο μισό το 2013, αλλά και τον φόρο ακίνητης περιουσίας.

Οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, υπάρχουν τα εξής σενάρια για τα κτίσματα και τα οικόπεδα εντός σχεδίου:

*φόρο από το πρώτο ευρώ με συντελεστές από 0,05% ή 0,10% έως 1,5% ή 2% για αξίες ύψους 3 ή 4 εκατ. ευρώ και άνω.

*αφορολόγητο 50.000 ευρώ με συντελεστές από 0,05% έως 1,5% ή 2% για αξίες ύψους 3 ή 4 εκατ. ευρώ και άνω.

*αφορολόγητο 100.000 ευρώ ανά ιδιοκτήτη με συντελεστές κλιμακούμενους από 0,1% έως 1,5% ή 2% για αξίες ύψους 3 ή 4 εκατ. ευρώ και άνω.

Με αντίστοιχη κλιμάκωση, θα υπολογίζεται ο νέος φόρος και για τα αγροτεμάχια, τους αγρούς, τους βοσκότοπους και τις λοιπές εδαφικές εκτάσεις που βρίσκονται σε περιοχές εκτός σχεδίων πόλεων. Η αξία των ακινήτων αυτών θα φορολογείται, αυτοτελώς. Δηλαδή, δεν θα προστίθεται στην αξία των κτισμάτων και των εντός σχεδίων πόλεων οικοπέδων και δεν θα φορολογείται με βάση μία ενιαία φορολογική κλίμακα.

Τα ποσά των επιμέρους φόρων που αναλογούν αφενός στα κτίσματα και τα εντός σχεδίων πόλεων οικόπεδα και αφετέρου στις εκτός σχεδίων πόλεων εδαφικές εκτάσεις (αγρούς, αγροτεμάχια κ.λπ.) θα αθροίζονται εκ των υστέρων και το τελικό ποσό που θα προκύπτει θα είναι ο συνολικός ενιαίος φόρος ακινήτων, τον οποίο κάθε ιδιοκτήτης θα οφείλει να εξοφλήσει είτε εφάπαξ, είτε σε 5 μηνιαίες δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: