ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.13

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕ "ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ" ΚΑΙ "ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ" ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Σημερινή συνάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τους Σταυρογιάννη και Νικολόπουλο ήταν ουσιαστικά η συνάντηση 3 …συνιστωσών της δεξιάς, με φόντο τις μελλοντικές εξελίξεις
Ο Καρατζαφέρης του ΛΑ.Ο.Σ , ο Σταυρογιάννης ως άτυπος εκπρόσωπος της νέας κίνησης “Ελλήνων πρωτοβουλία” και ο Νίκος Νικολόπουλος από το “Χριστιανοδημοκρατικό κίνημα”.
Απ’ ‘οτι φαίνεται η συνάντηση των τριών “μυρίζει” συνεργασία με στόχο την πιθανή δημιουργία ενός ενιαίου φορέα, κάτι το οποίο ακούγεται στους κύκλους της Καλλιρρόης εδώ και καιρό…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλουν να επιβιώσουν πολιτικά και φτιάχνουν απόκομματα. Τι είναι η ρήξη του Λοβέρδου (απόκομμα ΠΑΣΟΚ), τι είναι το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα (απόκομμα ΝΔ), τι είναι το Ελλήνων πρωτοβουλία (απόκομμα ΝΔ), τι είναι το κόμμα που θα δημιουργηθεί από τη συνεργασία Καρατζαφέρη- Ψωμιάδη (απόκομμα ΝΔ). Χρηματοδότες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αντίστοιχα. Τους ψηφοφόρους τους προσπαθούν να μαντρώσουν και έχουν σχέδιο. Όλα τα κόμματα έχουν συμφωνήσει στην απλή αναλογική, ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ που ως αξιωματική αντιπολίτευση και επίδοξη κυβέρνηση θα είχε λόγους να διαφωνήσει με την απλή αναλογική για να μην χάσει το μπόνους των 50 εδρών τώρα που έγινε ενιαίο κόμμα. Άρα ο αριθμός των βουλευτών που χρειάζονται για να εφαρμοστούν οι αλλαγές του εκλογικού νόμου από την προσεχή εκλογική αναμέτρηση υπάρχουν, όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Η απλή αναλογική διευκολύνει τα μικρά κόμματα να μπουν στην βουλή. Μικρά κόμματα όπως (ρήξη, χριστιανοδημοκρατικό κίνημα, Ελλήνων Πρωτοβουλία) και όποια άλλα. Αυτά τα οποία είναι αποκόμματα θα φαίνονται ότι είναι ανεξάρτητα από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μέχρι την προσεχή εκλογική αναμέτρηση. Μετά τις εκλογές όμως, τα αποκόμματα που θα καταφέρουν να μπουν στην Βουλή θα συγχωνευθούν από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (πιθανόν συγχώνευση να γίνει και σε αποκόμματα που μείνουν εκτός βουλής για να μην χάσουν κάποιοι την καρέκλα και τον σίγουρο κομματικό μισθό π.χ. όπως με το ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας). Η ΝΔ για παράδειγμα εκείνη της εποχή μπορεί να μην λέγεται ΝΔ αλλά Ευρωπαϊκός Συναγερμός (κυκλοφορούν τέτοια σενάρια). Επίσης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνουν ένα ενιαίο κόμμα. Επομένως κάποιες δηλώσεις βουλευτών που σήμερα φαντάζουν άκαιρες, περί ανάγκης δημιουργίας ενός μεγάλου Ευρωπαϊκού Συνασπισμού θα γίνουν πράξη. Με τελικό σκοπό να μας ξανακυβερνήσουν οι ίδιοι που μας κυβερνούσαν. Στο παραπάνω άρθρο διαβάζουμε την πρόθεση των αποκομμάτων της ΝΔ να συνεργαστούν μεταξύ τους μήπως και μπουν στην βουλή. Μετά σας τα είπα παραπάνω τι θα συμβεί.