ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.13

Με το μαχαίρι στο λαιμό η νέα κυβέρνηση

Με το μαχαίρι στο λαιμό η νέα κυβέρνηση
 Προσπάθεια να παρουσιαστεί το νέο κυβερνητικό σχήμα ως πιο αποτελεσματικό και συμπαγές θα καταβάλλουν τώρα ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος -κατά πάσα πιθανότητα- θα αναλάβει ρόλο αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Η νέα δικομματική κυβέρνηση δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα αν θα έχει την ψήφο ανοχής της ΔΗΜΑΡ ή θα βασίζεται στους 153 βουλευτές που διαθέτει αλλά καλείται να εφαρμόσει λουκέτα αντίστοιχα της ΕΡΤ σε μια σειρά ακόμα οργανισμούς του Δημοσίου και να καλύψει το δημοσιονομικό κενό υπό την απειλή παγώματος της χρηματοδότησης από το ΔΝΤ.

Αν και χθες το βράδυ η κυβέρνηση και τα κόμματα στην Ελλάδα ήταν απορροφημένα με το σκηνικό που διαμορφώνεται μετά την υπαναχώρηση του Φώτη Κουβέλη και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, οι διεθνείς εξελίξεις για τη χώρα έτρεχαν.



sofokleousin

Χθες παρήχθησαν δυο νέες αποφάσεις-συνθήκες για την Ελλάδα: Αφενός το Eurogroup ανέκρινε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέσω του ESM και με αναδρομική ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοδικαίως θα διαγραφούν από το ελληνικό Δημόσιο χρέος κεφάλαια της τάξης των 50 δισ. που διατέθηκαν από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Αυτή η εξέλιξη ισοδυναμεί με μείωση του ελληνικού χρέους κατά 26%, φέρνοντάς το πολύ πιο κοντά στους στόχους του δευτέρου Μνημονίου. Ωστόσο , όπως επισημαίνει το ΔΝΤ, απαιτείται και νέα μείωση του χρέους, αυτή τη φορά με haircut και συμμετοχή του επίσημου τομέα, το λεγόμενο OSI.


Στην Ευρωζώνη το θέμα αυτό δεν τίθεται ακόμα επί τάπητος και εκτός αυτού οι κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης αρνούνται πεισματικά να μετακυλήσουν ελληνικά ομόλογα που λήγουν, τα λεγόμενα ANFA. Η στάση αυτή ανάγκασε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να κοινοποιήσει στην τρόικα, εσωτερικό e-mail με το οποίο προειδοποιεί για αναστολή της χρηματοδότησης προς την Ελλάδα αν οι Ευρωπαίοι δεν πράξουν τα δέοντα και συμφωνηθέντα.


Το Sofokleousin.gr έχει εγκαίρως προειδοποιήσει για τη στάση των εταίρων και τον ωμό εκβιασμό που επιχειρείται, ενώ το θέμα έθεσε και ο Γιάννης Στουρνάρας στο Eurogroup, χωρίς να λάβει επίσημη απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: