ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.13

ΤΡΟΙΚΑ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ :" ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΣΜΕΥΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ"....ΕΜΕΙΣ (ΤΡΟΙΚΑ) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .

Η τρόικα βάζει φρένο στον ανασχηματισμό
Πριν προλάβει να κατακάτσει ο κουρνιαχτός από την υπόθεση της ΕΡΤ και ενώ το "μαύρο" παραμένει στις οθόνες η κυβέρνηση φαίνεται ότι έρχεται αντιμέτωπη με νέα κρίση, αυτή τη φορά με την τρόικα. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός συναντάται εκτάκτως με τους επικεφαλής της τρόικας οι οποίοι συναντήθηκαν αιφνιδίως και με τον Γιάννη Στουρνάρα. Στο τραπέζι υπάρχουν μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα ξεκινώντας από την υστέρηση στα έσοδα, τον εκτροχιασμό των αποκρατικοποιήσεων και το αίτημα της κυβέρνησης για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Από την προσοχή της τρόικας δεν ξεφεύγει ούτε ο ανασχηματισμός
Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές οι πράξεις δεν βγάζουν αποτέλεσμα, τα διαθέσιμα ανταπιοκρίνονται στους στόχους γιατί απλά το Δημόσιο δεν πληρώνει, ενώ σε καθημερινή βάση τα τεχνικά κλιμάκια ανακαλύπτουν "κρυμένες" δαπάνες και κονδύλια. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι με τον ανασχηματισμό να κυοφορείται θα ζητήσουν επίσημη ενημέρωση από τον πρωθυπουργό και έγγραφη δέσμευση του υπουργείου Οικονομικών για τυχόν αλλαγές στη δομή της κυβέρνησης καθώς και αποτίμηση κόστους-οφέλους που αυτές θα έχουν και πηγές για κάλυψη ενδεχόμενων υπερβάσεων στις μέχρι τώρα προβλεφθείσες δαπάνες.
Η τρόικα αξιολογόντας στοιχεία για τα φορολογικά έσοδα και τις προβολές που γίνονται για την πορεία τους στο δεύτερο εξάμηνο του έτους βλέπει ότι οι στόχοι δεν είναι επιτεύξιμοι. Σε πρώτη φάση ζήτησαν διαβεβαιώσεις και στοιχεία για την εισπραξιμότητα του φόρου ακινήτων καθώς και για το ύψος των εσόδων ώστε να προχωρήσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
Επίσης η τρόικα ζήτησε όλα τα σενάρια για τον ενιαίο φόρο ακινήτων που θα τεθεί σε ισχύ το 2014 και η δημοσιονομική απόδοσή του θα φθάνει τα 3,1 δισ. ευρώ ετησίως.
Για το δημοσιονομικό κενό ύψους 650 εκατ. ευρώ τη διετία 2013 ? 2014 (προκύπτει καθώς η κυβέρνηση δεν προτίθεται να βάλει την εισφορά 0,1% επί του τζίρου των επιχειρήσεων υπέρ του ΟΑΕΕ), η τρόικα περιμένει τις παρεμβάσεις που θα το καλύψουν.



info by sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: