ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.13

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ NONPAPER. ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Σε μια  αποκάλυψη προχώρησε σήμερα στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος. Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, οι τρεις αρχηγοί στην προχθεσινή... σύσκεψη σημείωσαν όλα τα σημεία που συμφώνησαν. Βέβαια δεν μας είπε εάν αυτό το χαρτί το υπέγραψαν οι τρεις αρχηγοί ή δε άλλως το εν λόγω χαρτί δεν έχει ουδεμία σημασία.
  Η ΔΗΜΑΡ πάντως διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη τέτοιου χαρτιού.
Πάντως ήδη άρχισαν να "σκάνε" οι πρώτες φωνές που διαφοροποιούνται από την απόφαση Κουβέλη. Οι Οικονόμου Β.και Μπίστης "πιστοί" στον αριβισμό για την καρέκλα αλλά και στην "διεύθυνση του πολιτικού ανέμου" με τον οποίο με απύθμενη ξετσιπωσιά τάσσονται στα κελεύσματα των Σειρήνων της ΚΑΡΕΚΛΑΣ και της εξουσίας ... ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ και αναμένουμε με αγωνία την τελική τους απόφαση "ίνα επιρρωθεί το ρηθέν" χαρακτηρισμός του αριβίστα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: