ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.13

Μετά τον Γιώργο Προβόπουλο -για την ιδιωτική σύνταξη και περίθαλψη- έσκασε μύτη και ο Κώστας ο Μίχαλος!,,, τα σκυλια των ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ είναι πάντα σε υπηρεσία

 
Να δούμε τι λέει....
 
-Ο κ. Κώστας Μίxαλος(ΚΜ) χαρακτηρίζει την ληστεία της κοινωνικής ασφάλισης ως  "....αλλαγές που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια...."
[ " Έλεος, δεν είναι τόσο ηλίθια -όσο κάποιοι νομίζουν- η κοινωνία,  ....για κλεψιά πρόκειται!]
 
-"....H ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον μέχρι τώρα, χαρακτηρίζεται από έλλειψη ασφαλιστικής κουλτούρας και συνείδησης....
[ Καλέ τι μας λέτε, μόνον εσείς -και ο Στουρνάρας- είστε οι ξερό λες ....και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε στούρνοι ; ]  
 
-"....η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλισης ήταν αντιληπτή μόνο σε περιορισμένο βαθμό....
[ Ναι, όπως η ....χρησιμότητα της Ασπίς-Πρόνοια ]
 
- "....την ιδιωτική ασφάλιση(ΙΑ) επιλέγει ως τώρα μόλις το 15 – 20% του πληθυσμού, ένα ποσοστό που προέρχεται κυρίως από τις ανώτερες εισοδηματικές ομάδες...."
[ " Βρήκε η νύφη το γενί πίσω απ' την πόρτα ....ότι δηλαδή στην Ι.Α ασφαλίζονται μόνο οι ανώτερες εισοδηματικές ομάδες ....και οι χαμηλότερες εισοδηματικές τάξεις τι.... κύριε ΚΜ  να γίνουμε κλέφτες;  Αυτή η "σνομπαριστική άποψη" απέναντι στην λεηλατημένη και πτωχοποιημένη κοινωνική τάξη, μόνον ως ρατσιστική και χουντοφασιστική, μπορεί να χαρακτηρισθεί! ]
 
-"....Σήμερα, υπάρχουν όχι μόνο τα περιθώρια αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης....της ΙΑ...."
[ Σαφώς.... "οι λύκοι στην αναμπουμπούλα χαίρονται" ] 
 
-"....Σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι η δημόσια ασφάλιση θα είναι όλο και λιγότερο επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες τους...."
[ Αλλά τότε τι το θέλουμε το κράτος κε ΚΜ, για να "θρέφει εσάς και τους όμοιους σας; ]
 
-"Η μεταφορά ενός μέρους του κινδύνου στους ίδιους τους πολίτες, είναι κάτι που ήδη τείνει να γίνει συνείδηση...."
[ Σωστά ....για να μειωθεί ο επιχειρηματικός κίνδυνος ....μονά ζυγά δικά τους! ]
 
- "....θα πρέπει να στραφούν σε προϊόντα(!) της αγοράς, για να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα μετά τη συνταξιοδότησή τους, για να διασφαλίσουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας...."
[Ναι  όπως τα είπε κι' ο Προβόπουλος ....η Ζωή και η Υγεία είναι πλέον προϊόντα!]
 
- ...."Σήμερα, βρίσκεται ταυτόχρονα σε εξέλιξη μια κρίσιμη προσπάθεια αναδιάρθρωσης της παραγωγικής βάσης...."
[ Πως  κύριοι του ΕΒΕΑ,  με το να μην  αποδίδετε -ΟΣΟΙ- τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης ....συμβάλλοντας στην διάλυσή της ....και από την άλλη να τσιρίζετε -οι επιχειρούντες- στα ΜΜΕ και τα κυνωνικα δίκτυα,  ότι έχετε κεσάτια και ζητάτε την ανοχή -γύφτικη τακτική- των κρατούντων και της κοινωνίας; ]
-"....ότι διαθέτει, όχι μόνο τα κατάλληλα προϊόντα, αλλά και την απαραίτητη αξιοπιστία -η ΙΑ- και φερεγγυότητα....και η αναβάθμιση του πλαισίου εποπτείας τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της εικόνας της αγοράς...."
[ Τ' ακούμε βερεσέ, γιατί η εμπιστοσύνη του κόσμου στο "μαγαζί" του κ. Προβόπωλου ....έχει απωλεσθεί προ πολλού! ]
 
-"....Ως ΕΒΕΑ έχουμε δεσμευθεί να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να συνεργαστούμε και με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, ώστε να επιδιώξουμε από κοινού μια νέα προσέγγιση. Να δημιουργήσουμε το έδαφος για να χτιστεί μια νέα σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και στη συνεργασία, υπογράμμισε ο κ. Μίχαλος...."
 
[.... "Μοναχοφάηδες" μου φαίνεσθαι κύριοι του ΕΒΕΑ  ....άλλα -επαναλαμβάνω- πληρώστε -ΟΣΟΙ- πρώτα τις ασφαλιστικές σας εισφορές και τους φόρους σας για να μην καταρρεύσει η ΙΑ και το κράτος ....και τότε θα δικαιούσθε να μιλάτε για εμπιστοσύνη -όχι με την ΕΑΕΕ της Αθηναϊκής λέσχης- αλλά με τον λαό και την κοινωνία ....που σας "ταΐζει" ,  αγοράζοντας τα προϊόντα σας.  Μα το θεό ψάχνω να βρω την λίστα των παραγωγικών-εμπορικών μονάδων του ΕΒΕΑ, να βγει στο διαδίκτυο, για να μάθουμε από που "ψωνιζόμαστε" και ....να τούς αφήσουμε να "ψοφήσουν" !  ]
Τέλος αισθάνομαι την ανάγκη,  "ν' α ποτίσω" -σαν τον "φίλο" της ΧΑ στο megamoy-  "φόρο τιμής" στη ΝΔ, που διατηρεί στις τάξεις της τέτοια στελέχη!...
 
 
=Πάρτε κι' ένα συνοπτικό βιογραφικό του ΚΜ από την,  http://el.wikipedia.org/

Κωνσταντίνος Μίχαλος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος είναι πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικου Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).
Γεννήθηκε το 1960 και είναι γιος του πολιτικού *Χρήστου Μίχαλου. Σπούδασε οικονομικά και πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Essex και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics. Το 1988 ανέλαβε την διοίκηση της οικογενειακής εταιρείας SWAN Α.Ε..[1] Το 1993 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ και το 2006 πρόεδρός του. Την περίοδο 2004-2005 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης. Την περίοδο 2005 - 2006 διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομίας και οικονομικών ενώ το 2007 εξελέγη μέλος της ΔΕΗ. Το 2008 εξελέγη μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ.[1].τον Δεκέμβριο 2011 επανεξελέγη για 4 έτη πρόεδρος ΕΒΕΑ και τον Μάρτιο 2012 εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΕΕ (κεντρική Ενωση Επιμελητηριων Ελλαδος). Είναι μέλος του δ.σ αερολιμένα Αθηνών ´ελευθεριος βενιζελος´ από τον Νοέμβριο 2012 ,καθώς και μέλος δ.σ ´Αστηρ Παλλας Ξενοδοχειακή Α.Έ από τον Ιούνιο 2012. Είναι πατέρας 4 παιδιών.
[ *Χρήστος Μίχαλος.  Επί Χούντας διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου γεωργίας και τον Ιανουάριο του 1972 διορίστηκε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στην κυβέρνηση Παπαδόπουλου.]
 
ΔΕΊΤΕ και.   http://www.swan.gr/
 
 
 
Μίχαλος: Περιθώρια ανάπτυξης για ασφαλιστικές
 
Οι αλλαγές που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, με κυριότερες τις περικοπές στις συντάξεις και στις ιατροφαρμακευτικές παροχές, αναδεικνύουν το ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης σε θέματα υγείας αλλά και αποταμίευσης, τονίζει ο κ. Μίχαλος.
H ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον μέχρι τώρα, χαρακτηρίζεται από έλλειψη ασφαλιστικής κουλτούρας και συνείδησης, τόνισε ο κ. Κ. Μίχαλος σε χαιρετισμό που απεύθυνε στο 6ο Ασφαλιστικό Συνέδριο.
Όπως τόνισε ο κ. Μίχαλος σε αντίθεση με άλλες χώρες, η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα της ιδιωτικής ασφάλισης ήταν αντιληπτή μόνο σε περιορισμένο βαθμό.
Η εκτεταμένη παρουσία του κράτους σε θέματα κοινωνικής προστασίας ήταν ένας παράγοντας που μέχρι τώρα δρούσε ανασταλτικά στην αύξηση της ζήτησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ιδιωτική ασφάλιση επιλέγει ως τώρα μόλις το 15 – 20% του πληθυσμού, ένα ποσοστό που προέρχεται κυρίως από τις ανώτερες εισοδηματικές ομάδες.
Σήμερα, υπάρχουν όχι μόνο τα περιθώρια αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης.
Οι αλλαγές που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια, με κυριότερες τις περικοπές στις συντάξεις και στις ιατροφαρμακευτικές παροχές, αναδεικνύουν το ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης σε θέματα υγείας αλλά και αποταμίευσης.
Η σταδιακή μείωση της προστασίας του πληθυσμού από το κράτος στους τομείς των συντάξεων, της υγείας και της απασχόλησης, είναι μια τάση που γίνεται όλο και πιο εμφανής στις ανεπτυγμένες χώρες. Και με βάση τα δημογραφικά στοιχεία και τις προβλέψεις, αναμένεται να ενισχυθεί στα επόμενα χρόνια.
Η μεταφορά ενός μέρους του κινδύνου στους ίδιους τους πολίτες, είναι κάτι που ήδη τείνει να γίνει συνείδηση. Σήμερα όλοι γνωρίζουν ότι η δημόσια ασφάλιση θα είναι όλο και λιγότερο επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες τους. Αντιλαμβάνονται ότι, παρά το περιορισμένο διαθέσιμο εισόδημά τους, θα πρέπει να στραφούν σε προϊόντα της αγοράς, για να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα μετά τη συνταξιοδότησή τους, για να διασφαλίσουν καλύτερες υπηρεσίες υγείας.
Η μεγάλη πρόκληση, επομένως, για την αγορά είναι να αναπτύξει και να προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικές και προσιτές επιλογές και λύσεις: που θα ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες αλλά και στις οικονομικές τους δυνατότητες. Καλείται κυρίως να πείσει το κοινό ότι διαθέτει, όχι μόνο τα κατάλληλα προϊόντα, αλλά και την απαραίτητη αξιοπιστία και φερεγγυότητα, ώστε να λειτουργεί ως αντίβαρο στην αγωνία που νοιώθει ο σύγχρονος Έλληνας καταναλωτής.
Η αναβάθμιση του πλαισίου εποπτείας τα τελευταία χρόνια, δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για την ενίσχυση της εικόνας της αγοράς.
Όμως, οι προκλήσεις δεν περιορίζονται στον κλάδο της υγείας και της σύνταξης.
Σήμερα, βρίσκεται ταυτόχρονα σε εξέλιξη μια κρίσιμη προσπάθεια αναδιάρθρωσης της παραγωγικής βάσης της ελληνικής οικονομίας. Μια προσπάθεια η οποία πρέπει να στηριχθεί στην κινητοποίηση νέων παραγωγικών επενδύσεων, στην ενίσχυση των εξαγωγών, στην ανάδειξη νέων εξωστρεφών τομέων με υψηλή προστιθέμενη αξία.
Σε αυτό το πεδίο, πρέπει να επίσης να κινητοποιηθεί η ασφαλιστική αγορά, με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων – ικανών να παρέχουν στις επιχειρήσεις τη στήριξη που χρειάζονται. Η ναυτιλία, ο τουρισμός, η πράσινη οικονομία κτλ, είναι τομείς στους οποίους υπάρχουν και θα υπάρξουν στα επόμενα χρόνια σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης.
Για να αξιοποιηθούν αυτά τα περιθώρια, είναι σημαντικό να αναβαθμιστεί και να ενισχυθεί η σχέση μεταξύ της ασφαλιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου.
Και για το σκοπό αυτό θα πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση και από την πλευρά των φορέων εκπροσώπησης.
Ως ΕΒΕΑ έχουμε δεσμευθεί να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να συνεργαστούμε και με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, ώστε να επιδιώξουμε από κοινού μια νέα προσέγγιση. Να δημιουργήσουμε το έδαφος για να χτιστεί μια νέα σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και στη συνεργασία, υπογράμμισε ο κ. Μίχαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: