ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.13

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ... ΤΩΡΑ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Τορπίλη στη συγκυβέρνηση. Η ΔΗΜΑΡ ψηφίζει υπέρ της κατάργησης της ΠΝΠ
Ενώ η ΕΡΤ δεν έχει εκπέμψει ακόμα και οι κυβερνητικοί εταίροι βρίσκονται σε διαρκείς προστριβές επί της ερμηνεάις απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας η τροπολογία που καταθέτει το ΚΚΕ μοιάζει ικανή λύση για την υπέρβαση του αδιεξόδου χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι η ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ότι προτίθεται ψηφίσει την πρόταση του ΚΚΕ για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αναστέλλει τη λειτουργία της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα μέχριστιγμής δεδομένα την τροπολογία έχουν πει ότι θα την ψηφίσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.   Η ψήφος του ΠΑΣΟΚ είναι πλέον δεδομέμη αφού πριν από λιγο έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από την Ιπποκράτουςτ

Η προοπτική υπερψήφισης της τροπολογίας του ΚΚΕ και συνεπακόλουθης ακύρωσης της ΠΝΠ και της ΚΥΑ που προβλέπει κατάργηση της ΕΡΤ θα αποτελέση μεγάλη πολιτική ήττα για τον Αντώνη Σαμαρά αλλά θα δώσει ουσιαστική διέξοδο στην συγκυβέρνηση.
Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές σήμερα στη Βουλή καθώς μετά το ΣτΕ η κυβέρνηση φαίνεται ότι χρειάζεται και άλλες καλύψεις ώστε να τηρήσουν όλοι τις αρχές τους μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: