ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.6.13

Αυτοί παίζουν για υπουργοί

Αυτοί παίζουν για υπουργοί
Επισπεύδεται ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης μετά την απόφαση, όπως όλα δείχνουν, να αποχωρήσουν οι υπουργοί υπό τη στήριξη της Δημοκρατικής Αριστεράς, δηλαδή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης και ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο το βράδυ της Πέμπτη, κατά την οποία αποφάσισαν να συναντηθούν εκ νέου μετά από τις επίσημες αποφάσεις στην Αγίου Κωνσταντίνου. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης αναμένεται να παρθούν και οι τελικές αποφάσεις γα τον ανασχηματισμό. 
Ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις για να αποφασίσει τη συμμετοχή βουλευτών του στο νέο κυβερνητικό σχήμα και τα πρώτα επτά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις από το επιτελείο του κ.  Βενιζέλου οι πιθανότεροι να υπουργοποιηθούν είναι οι εξής:
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλός, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει υφυπουργός για τη νέα δημόσια τηλεόραση
Πάρις Κουκουλόπουλος
Φώφη Γεννηματά
Γιάννης Μανιάτης
Συμεών Κεδίκογλου
Βασίλης Κεγκέρογλου
Εύη Χριστοφιλοπούλου
Η Ιπποκράτοτς είναι είναι να διατηρήσει στην κυβέρνηση τον Θανάση Τσαυτάρη και τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα.
 «Παρών» έχει δηλώσει ο ανεξάρτητος βουλευτής (Συμφωνία για την Ελλάδα) Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Στο Μαξίμου «μετρούν τα κουκιά» για την επόμενη μέρα. Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ανέρχονται συνολικά σε 153 και ενδεχομένως θα μπορούσαν να ενισχυθούν με ακόμη 3 ανεξάρτητους βουλευτές: Ανδ.Λοβέρδος – Κ.Μαρκόπουλος – Θοδ.Σολδάτος.
Πάντως, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών θα αναλάβει ο Φίλιππος Σαχινίδης, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, θέση την οποία αναμένεται να αναλάβει ο Χρήστος Σταϊκούρας.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: