ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.7.13

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΦΑΡΙΣΑΙΡΟΙ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕΣΤΕ


 

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΟΚΤΩΡ ΤΖΕΚΥΛ ΚΑΙ ΜΙΣΤΕΡ ΧΑΪΝΤ


Το βράδυ ψηφίζουν μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, σφυρίζουν αδιάφορα για τις κατά σύστημα πιά ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, στις οποίες περιλαμβάνονται και ό,τι αφορά το ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, και αφού λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, εκ των υστέρων δηλώνουν κι ενα ΠΑΡΩΝ σε κάποιο υποσύνολο, βγάζουν κι ενα πύρινο λόγο για την
κακή κυβέρνηση που τα ξεπουλάει ολα -ενώ μετέχουν σε αυτή την κυβέρνηση- .Σού λέει η τελευταία εντύπωση θα μείνει, μπάς και ξεγελάσουμε τίποτα κουτόφραγκους και μάς ξαναψηφίσουν.

Ο Πάρις διαφώνησε για την δημοτική αστυνομία-ενώ όλα τα υπόλοιπα τά βρήκε εν τάξει και τα ψήφισε- ο άλλος για κάτι άλλο, η δε κ. ΤΖΑΚΡΗ η λαλίστατη, μάλιστα υπήρξε και υπουργός επί Γεωργίου του πρώτου εθνοσωτήρα, αφού και αυτή έχει ψηφίσει ενα σκασμό μέτρα ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, τώρα τάμπηξε σε μιά τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ- ποντάροντας ίσως σε κοινωνική αμνησία….
Κυρία μου, εχεις καταπιεί την ΓΚΑΜΗΛΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΥΡΗ, ενώ η δική σου ειναι μιά χαρά, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΩΝ ? Ούτε κάν ΟΧΙ? Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους υπόλοιπους θεατρίνους
Σάν την ΔΗΜΑΡ πού αφού με την παρουσία της νομιμοποίησε και την επί των ημερών της επέλαση σε μισθούς συντάξεις χαράτσια και τα εργασιακά σηκώθηκε κι έφυγε επειδή έπεσε το ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, και τάχα μου ήταν πλήγμα στη Δημοκρατία. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ? ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ , Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ?
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΦΑΡΙΣΑΙΡΟΙ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕΣΤΕ
ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ….
Κανέλλα Καζακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: