ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.7.13

Η λίστα με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που βγαιίνουν στην διαθεσιμοτητα


 Οι 2.122 εκπαιδευτικοί που τίθενται σε διαθεσιμότητα - Η πλήρης λίστα


Τη λίστα με τους 2.122 εκπαιδευτικούς τεχνικής εκπαίδευσης που τίθενται σε διαθεσιμότητα, μετά την κατάργηση ειδικοτήτων, έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας.Όπως αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας στη σχετική διαπιστωτική πράξη οι Διευθυντές Εκπαίδευσης είναι αρμόδιοι:
α) να εκδώσουν, για τον κάθε εκπαιδευτικό που τίθεται σε διαθεσιμότητα ατομική Διαπιστωτική Πράξη, σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, με ταυτόχρονη επικαιροποίηση της βάσης του Μητρώου Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου (Απογραφή) με τα στοιχεία εκείνα των εκπαιδευτικών που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας (Αποδέσμευση των εκπαιδευτικών με την αιτιολογία «Θέση σε καθεστώς σε διαθεσιμότητας»),
β) να καταρτίσουν τους πίνακες των επόμενων μισθολογικών καταστάσεων με βάση τη μεταβολή της υπηρεσιακής κατάστασης των εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα και την αποστολή τους στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών(ΕΑΠ).

 Η λίστα με τα ονόματα των εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: