ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.8.13

ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!! ΚΑΤΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!

 
Ανοίγει ο δρόμος και με κοινοβουλευτική σφραγίδα για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, αφού χθες υπερψηφίστηκε στο θερινό τμήμα της Βουλής η σχετική τροπολογία -είχε ενταχθεί στο τουριστικό νομοσχέδιο- που προβλέπει τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών ανάμεσα στην ΕΥΔΑΠ και το Δημόσιο.
Η επίμαχη ρύθμιση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης, που έκαναν λόγο για «ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ», με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα να τους αντικρούει υποστηρίζοντας πως η τροπολογία μόνο σκοπό έχει τη διευκόλυνση αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του κράτους προς την εταιρεία και την καταβολή μη φορολογικών υποχρεώσεων της ΕΥΔΑΠ προς το Δημόσιο. Ωστόσο οι βουλευτές της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι πλέον νομοθετεί απροκάλυπτα ακολουθώντας κατά γράμμα τις επιταγές της τρόικας, χωρίς απολύτως κανέναν ενδοιασμό.

«Είναι δυνατόν να καθορίσει αυτός που χρωστάει το τι χρωστάει;», αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης και συμπλήρωσε πως «δεν λέτε μόνον ότι θα ορίσετε το χρέος, αλλά θα απαγορεύσετε και σε αυτόν που του χρωστάτε να προσφύγει σε ένδικα μέσα για να βρει το δίκιο του». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως «δεν μπορεί να ξεπουλάει τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας και να μη δίνει λογαριασμό σε κανέναν».
Οι συμβάσεις
«Προχωράτε στην κατάργηση της συλλογικής σύμβασης των εργαζομένων, καθώς αυτά που καταργείτε, τα ίδια προσδιορίζονταν βάσει της ειδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας που είχαν υπογράψει, οπότε ο σκοπός σας πίσω από τις λέξεις είναι η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων» σημείωσε από την πλευρά του ο Ν. Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ).
«Δεν καταργούμε τις συλλογικές συμβάσεις. Ισα ίσα, εμείς πριν από δέκα ημέρες ήρθαμε και πληρώσαμε το εφάπαξ αυτό, από το μέρισμα», απάντησε ο Χ. Σταϊκούρας, προσθέτοντας: «Αυτό, όμως, που δεν είναι διατεθειμένη να κάνει η ελληνική κυβέρνηση από εδώ και πέρα, είναι να πληρώνει το Δημόσιο και οι Ελληνες φορολογούμενοι αυτά τα ελλείμματα».
«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείτε, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Εσείς λέτε ότι θα ακυρώσετε τις ιδιωτικοποιήσεις. Το μόνο που μένει, επομένως, είναι να πείσετε τους υπαλλήλους της ΕΥΔΑΠ ότι θα τους ξανακρατικοποιήσετε» ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, υπενθυμίζοντας πως η ΕΥΔΑΠ έχει ήδη υπαχθεί στο Ταμείο για την Αξιοποίηση της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Γιώργος Πίκουλας
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: