ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.8.13

Χαριστική βολή στους ελεύθερους επαγγελματίες-Πληρώστε τώρα τις οφειλές

Χαριστική βολή στους ελεύθερους επαγγελματίες-Πληρώστε τώρα τις οφειλές
Την ώρα που οι έμποροι ζητούν από τον Οργανισμό Απασχόλησης Ελευθέρων Επαγγελματιών "πάγωμα" των οφειλών τους και διατήρηση της ασφαλιστικής κάλυψης, καθώς βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τα χρέη τους, ο Οργανισμός τυπώνει ήδη 400.000 "ραβασάκια" για αναγκαστική αποπληρωμή.
Οι περισσότεροι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες οφείλουν από 5.000 έως 10.000 ευρώ και δηλώνουν ότι δεν είναι σε θέση να υπογράψουν οποιαδήποτε ρύθμιση, αφού δεν έχουν χρήματα για να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.
Ορισμένοι από τους οφειλέτες πρέπει να προχωρήσουν σε ρύθμιση εντός δέκα ημερών, σε 48 δόσεις και τονίζουν ότι δεν είναι δυνατόν να πληρώσουν αυτά τα χρήματα, τη στιγμή που δεν έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν τις τρέχουσες οφειλές τους προς τον Οργανισμό.
Να σημειωθεί ότι με βάση τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ένας στους δύο ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ οφείλει εισφορές στον Οργανισμό και δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ρύθμιση.
Σε σύνολο 780.000 ενεργά ασφαλισμένων, οι 370.000 έχουν οφειλές. Εξ αυτών στη συντριπτική τους πλειονότητα - περί τους 285.000 - οφείλουν ποσά που δεν υπερβαίνουν τα 3.300 ευρώ.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: