ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.13

ΝΑ !! ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ Η ΒΟΥΛΗ!!!....

Ποια τράπεζα είπαμε ότι αγόρασε υποκαταστήματα εξωχώριων τραπεζών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Και μάλιστα όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά η εξαγορά έγινε «στο πλαίσιο απόφασης εξυγίανσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας μέλους, στην οποία έχουν την έδρα τους τα πιστωτικά ιδρύματα».

Όλα αυτά, όταν υπάρχει θέμα για τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών αυτών: τα ενεργητικά στοιχεία να είναι περισσότερα από τα παθητικά.

Η μεταβίβαση, σύμφωνα με τη «φωτογραφική» διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο «ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» που περιλαμβάνει και τη ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς, θα γίνεται με ένα απλό ιδιωτικό έγγραφο !!!!

«Η σύμβαση μεταβίβασης που καταρτίζεται με ιδιωτικό έγγραφο, αποτελεί το νόμιμο τίτλο κτήσης των μεταβιβαζόμενων περιουσιακών στοιχείων, χωρίς την τήρηση οποιασδήποτε άλλης διατύπωσης».

ΔΕΙΤΕ τη διάταξη στο άρθρο 10:

Πανικός νωρις το μεσημέρι στη Βουλή, όταν βουλευτές αρνήθηκαν να συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, καθώς περιλαμβάνει και άλλες διατάξεις (όπως αυτή που αποκάλυψε το Ολυμπία και είναι «φωτογραφική» για τράπεζα!)

Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, και η ALPHABANK που έχουν πουλήσει δάνεια – Ελλήνων Πολιτών σε εταιρίες του Λουξεμβούργου ή της Αγγλίας έχουν ”νόμιμα” πράξει, και οι απαιτήσεις, θα είναι σε αγγλικό δίκαιο, με τις ευλογίες του Τ.Χ.Σ. καθώς και του ταμείου Ιδιωτικού χρέους που ιδρύει το ΥΠΟΙΚ στην Ελλάδα – για να υπάρξει … ”ισορροπία” στους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας των … ”Ελληνικών” Τραπεζικών Ιδρυμάτων, σε βάρος και του Δημοσίου αλλά και των Πολιτών.

source

Δεν υπάρχουν σχόλια: