ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.13

ΠΟΣΑ ΘΑ "ΧΩΣΟΥΝ" ΣΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ??

 O Πολύδωρας φεύγει, ο Κασαπίδης έρχεται;
Προβληματισμό έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου η ομιλία του Βύρωνα Πολύδωρα από το βήμα της Βουλής για το νέο φόρο ακινήτων. Ο πρώην Υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το νομοσχέδιο προκαλώντας πονοκέφαλο και αναστάτωση στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει νέες επαφές με τον ανεξάρτητο βουλευτή Γιώργο Κασαπίδη ο οποίος ψήφισε "παρών" στον προϋπολογισμό δημιουργώντας σενάρια ότι πρόκειται για το πρώτο βήμα επιστροφής του στη ΝΔ. Οι φήμες τις τελευταίες ώρες έχουν πυκνώσει ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής αν ψηφίσει "ναι" στο νομοσχέδιο του νέου φόρου ακινήτων θα καλύψει τη "διαφορά" με ένα πιθανό "όχι" του Βύρωνα Πολύδωρα και θα επιστρέψει στη ΝΔ.
Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Β' Αθηνών ΝΔ από το βήμα της Βουλής είπε χαρακτηριστικά: "
«Απευθύνομαι μέσω της κυβέρνησης στην τρόικα που έχει άλλο μυαλό με το οποίο δεν μπορώ να πιάσω επαφή. Πρόκειται για δήμευση ενώ από άρθρο του Συντάγματος απαγορεύεται ρητά. Τι είδους οικονομική πολιτική είναι αυτή; Βρήκαμε το υποζύγιο που λέγεται λαός και νοικοκύρης και τον πατάμε στον λαιμό; Και θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό; Και η ιστορία  μου; Ο πολιτισμός μου; Ότι αγωνιζόμουνα για την μεσαία τάξη; Η κατάσταση της ανάγκης αντιστρέφεται και παίρνει ένα ιερό περιεχόμενο. Επικαλούμαι την κατάσταση της ανάγκης να μην σας πληρώσω κύριοι τροικανοί γιατί θα μου πεθάνει το παιδί, θα μου πεθάνει ο λαός».


 zoomnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: