ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.13

Χάνουν τα σπίτια τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες που χρωστάνε σε εφορία, ΟΑΕΕ!! ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ: ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ...ΣΕ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ "ΚΛΕΙΣΩ" ΤΟ ΣΠΙΤΙ .... ΤΕΛΟΣ!!!

 

oaeeΞεκάθαρα και χωρίς πολλά πολλά, το νέο νομοσχέδιο – φρίκης που μιλάει στην αρχή για απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, 

αλλά ουσιαστικά δεν προστατεύει κανέναν, 

αν δεν τρέξει μέσα σε ένα μήνα να υποβάλλει αίτηση και τα σχετικά στην τράπεζα που χρωστάει, δεν προστατεύει κανέναν ελεύθερο επαγγελματία που τυχόν έχει χρέη στο δημόσιο ή τον ασφαλιστικό του φορέα. 

Το γράφει ξεκάθαραΔιαβάστε: 

«1. α. Από 01.01.2014 και μέχρι 31.12.2014 απαγορεύονται οι πλειστηριασμοί ακινήτων οφειλετών, που χρησιμεύουν ως κύρια κατοικία τους δηλωθείσα ως τέτοια στην τελευταία δήλωση φόρου εισοδήματός τους, εφόσον η αντικειμενική αξία του ακινήτου δεν υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της υποπαραγράφου 1β.» 
είναι το κύριο άρθρο και παρακάτω η παράγραφος που αποκλείει αυτόματα όποιους χρωστάνε σε εφορία ή ασφαλιστικό ταμείο:
«Το παρόν άρθρο δεν καταλαμβάνει τις οφειλές που 
α) προέκυψαν από αδικοπραξία που διαπράχθηκε με δόλο, από διοικητικά πρόστιμα, χρηματικές ποινές, φόρους και τέλη προς το Δημόσιο και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, τέλη προς νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και εισφορές προς οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης είτε 
β) προέκυψαν από χορήγηση δανείων από Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 3586/2007, όπως ισχύουν (Α` 151)».
Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: