ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.13

ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ


 Εγγραφο ντοκουμέντο για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Ένα έγγραφο του Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών Γεωργιόπουλου έχει κυκλοφορήσει και αποδεικνύει ότι η ιστορία με την συμφωνία για τα Ναυπηγεία με τον Σάφα δεν πήγαινε καλά από την αρχή της. Τα όσα περιγράφει ο Γεωργιόπουλος στο έγγραφό του με ημερομηνία Αυγούστου του 2011 προκαλεί άμεσα το ερώτημα τι συμφωνήσαμε με το Σάφα και γιατί δεν τον πετάξαμε έξω αφού σε τίποτα απ΄ ότι είχε συμφωνηθεί δεν ήταν συνεπής.
Το ερώτημα έμεινε αναπάντητο και στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή . Αλλά για πόσο ακόμη όλοι όσοι ενεπλάκησαν με τα ναυπηγεία και τα υποβρύχια θα μπορούν να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα.
Για δείτε τι γράφει ο Γεωργιόπουλος ο οποίος δεν ήταν και αντίθετος με τη συμφωνία :
georgiopoulos1
georgiopoulos2
georgiopoulos3
georgiopoulos4http://armynews.gr/?p=11541

Δεν υπάρχουν σχόλια: