ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.13

Ο Κάντας αποκαλύπτει: Έπαιρναν μίζες όλοι, από τον υπουργό μέχρι τα μέλη!

 Ο Κάντας αποκαλύπτει: Έπαιρναν μίζες όλοι, από τον υπουργό μέχρι τα μέλη!
Πολιτικό σεισμό αναμένεται να προκαλέσει η μαραθώνια απολογία του πρώην διευθυντή εξοπλισμών Αντώνη Κάντα ο οποίος για τρίτη ημέρα ομολογεί ενώπιων των ανακριτών διαφθοράς πως έπαιρνε μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα την περίοδο 1996-2002.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες στις επίμονες ερωτήσεις των ανακριτών για το αν γνωρίζει περί χρηματισμού πολιτικών προσώπων φέρεται να απάντησε πως έπαιρναν μίζες όλοι, από τον υπουργό μέχρι τα μέλη των επιτροπών:
 
«Δεν διαθέτει στοιχεία για αυτό αλλά θεωρώ απίθανο εφόσον πληρωνόμουν εγώ να μην πληρώνονταν οι από πάνω και οι από κάτω. Υπουργός, διευθυντής εξοπλισμών, μέλη επιτροπών αξιολόγησης που πρότειναν και το εξοπλιστικό».
 
Να σημειωθεί ότι σχεδόν στο σύνολο της θητείας του ο κ. Κάντας το εξήντλησε με υπουργό τον Ακη Τσοχοτζόπουλο και διευθυντή εξοπλισμών τον Γιάννη Σμπώκο. Με τον Γιάννο Παπαντωνίου συνυπήρξε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για περίπου 3 μήνες αλλά όπως είπε δεν υπέγραψε καμία σύμβαση εκείνη την περίοδο γιατί τον είχε «παγώσει» ο υπουργός.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κάντας σήμερα αναφέρθηκε σε τρεις επιπλέον αντιπροσώπους εταιρειών που πουλούσαν εξοπλιστικά οι οποίοι του έδωσαν μαύρο χρήμα ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό που έχει κατονομάσει στους οκτώ.
 
Αναφέρθηκε δε σε τρία νέα εξοπλιστικά προγράμματα για τα οποία χρηματίστηκε φτάνοντας το συνολικό αριθμό στα δέκα.
 
Εκτιμήσεις δικαστικών κύκλων αναφέρουν ότι τα ονόματα που έδωσε φωτογραφίζουν πολύ γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες που ασχολούνται με εξοπλιστικά προγράμματα αλλά απαιτείται διασταύρωση, άνοιγμα λογαριασμών και μεγάλη προσοχή στα λεγόμενά του καθώς «ο άνθρωπος είναι κατηγορούμενος, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτά που λέει όμως πρέπει να διασταυρωθούν απολύτως».
 
 http://www.zoomnews.gr/

1 σχόλιο:

Γεώργιος Βελλιανίτης είπε...

67. ΓΙΑΤΙ ….….

Τα σημεία σαν φαίνονται των καιρών,
προμηνύουν το μέλλον οδυνηρόν.

Ελλάδα, οι εχθροί σου καραδοκούν.
Τα τέκνα σου ενεργούν κατά το δοκούν.

Φαντάζουνε σαν Θεοί υπεράνω Νόμων.
΄Ετσι, θερίζ’ η σπάθη των παρανόμων.

Περιφρονούν, γκρεμίζουν το κάθε τι.
Οι φίλοι αναλογίζονται το γιατί…….

Δεν οφελούν τα δάκρυα των συνετών,
μπροστά στο δηλητήριο των ερπετών.

Κάποτε σού αρπάζανε τα παιδιά σου.
Τώρα τα θανατώνουν στην αγκαλιά σου.

Γιατί ‘ σαι Ελλάδα καταδικασμένη,
να ζείς στο περιθώριο προδομένη ;

Παξοί, Σεπτέμβριος 2002
Γεώργιος Βελλιανίτης
Παξινός Ποιητής