ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.09

ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ:«ΣΥΓΝΩΜΗ» …..ΜΕ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ

Γράφει το Μονοκλ

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΙΚΑ «συνειδησιακά» ανακλαστικά επέδειξε το στέλεχος της ΝΔ κος Βουλγαράκης με την συνέντευξη στο ΒΗΜΑ για την έκφραση της «συγνώμης» του.


Μια «συγνώμη» που βέβαια έχει την αξία της αφού εκφέρεται έστω και την ύστατη στιγμή από το στόμα ενός πολιτικού Ανδρός , όμως χάνει το ειδικό της βάρος όταν ο Πολιτικός Άνδρας την ζητά μονομερώς από τους ψηφοφόρους του αλλά και τους οπαδούς της παράταξης του.


Τα πολιτικά λάθη του ως Υπουργός, η πολιτική του «αλαζονεία» και ο προκλητικός του βίος με επιλογές life style που είναι ασύλληπτες για τον μέσω Έλληνα , ήταν μερικές από της παραδοχές της συνέντευξης του …που τις απέδωσε ως εμπεδωμένες από τον ίδιο αλλά που όμως ζήτησε μια «συγνώμη» προς τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους λες και κυβέρνησε Υπηρετώντας μόνον αυτούς που ανήκουν στην γαλάζια απόχρωση.


Ζήτησε μια «συγνώμη» για την ζημία που επέφερε στην παράταξη του …καμιά «συγνώμη» προς τους πολίτες αυτής της χώρας που ως πολιτικός ταγός ο ίδιος πρόδωσε με τις δηλώσεις του τις «αξίες»,.... και έβαλε ένα πετραδάκι ακόμα στην απαξίωση των θεσμών στην χώρα μας.


Θα είχε την σημασία της η σοφή λαϊκή ρήση «κάλιο αργά ποτέ» στην «συγνώμη» Βουλγαράκη αν αυτή δεν είχε «παραλήπτη» τον χρωματισμένο οπαδό της ΝΔ.


Η «συγνώμη» για την επανεκλογή του φθαρμένου πολιτικά Βουλγαράκη και την ικανοποίηση των πολιτικών φιλοδοξιών του χάνει την έννοια και την σημασία της όταν χρησιμοποιείται ιδιοτελώς…και χωρίς καν ελαχίστης ανάδυσης μεταμέλειας….για τις αστοχίες του, που γενικά προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα.


ΥΓ: πολιτική "Συγνώμης" .....τώρα????..... Πάμε καρφί για εκλογές!!!!


Μονοκλ


................................................................................................................................................


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ


Πηγή Σκαι



'

"Ένας πολιτικός δεν μπορεί να προκαλεί τους πολίτες με επιλογές lifestyle"


"Συγνώμη από τον κόσμο της ΝΔ" ζήτησε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, με συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής αν με τη συμπεριφορά του τους πλήγωσε και τους έκανε να αισθανθούν άσχημα, ενώ τονίζει ότι η μεγαλύτερη τιμωρία είναι ότι αισθάνθηκε πως η παράταξη είχε κόστος εξαιτίας του.


Παραδέχεται ότι παραγνώρισε ότι "σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία ένας πολιτικός δεν μπορεί να προκαλεί τους πολίτες με επιλογές lifestyle". Ενώ θεωρεί ότι ήταν λάθος του η φράση "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό", καθώς αναγνωρίζει ότι "οι νόμοι δεν καλύπτουν όλα τα θέματα ηθικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: