ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.09

"Η ΑΘΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ VETO"

http://www.greekamericannewsagency.com/

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΙ "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΙΜΙΤΣ(ΦΡΙΝΤ)

ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

icg_12_01_09.png

Πριν από λίγο {10:00 τ.ω. ΝΥ- ΣΗΜΕΡΑ 12 Ιανουαρίου 2009} πόσο τυχαία άραγε(;)στην συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία για την Ελλάδα -με την καθημερινή κλιμάκωση των Τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο και άγνωστο πώς θα καταλήξει αυτή η τεχνιτή κρίση- δόθηκε στην δημοσιότητα από το γνωστό πανίσχυρο Αμερικανικό Think Tank INTERNATIONAL CRISIS GROUP έκθεση (ουσιαστικά εισήγηση προς τα κέντρα εξουσίας των ΗΠΑ και τον νέο Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama ) με τίτλο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ».(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΕΚΘΕΣΗ". ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΘΕΣΗ

Η «έκθεση», των γνωστών αμερικανών «σοφών» της αμερικανικής διπλωματίας -οι οποίοι πάντοτε πώς γίνεται και «προηγούνται» στην αναγγελία γεγονότων και καταστάσεων στην διεθνή σκακιέρα είναι ένα ερώτημα που μόνο «συνωμοσιολόγοι» και «μυστικά κέντρα εξουσίας» μπορούν να απαντήσουν με «ευφάνταστα» σενάρια(...) που δυστυχώς πολλές φορές αποδεικνύονται εφιαλτική πραγματικότητα για κάποιους λαούς- «προτείνει» μια σειρά "μέτρων" και προτάσεων για την άρση του αδιεξόδου στη στασιμότητα των συνομιλιών μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων για την ονομασία του γειτονικού κράτους.

Στο κείμενο των «σοφών» της μυστικής και φανερής διπλωματίας των ΗΠΑ όπως είχε αποκαλύψει το Greek American News Agency επαναλαμβάνονται περίπου τα ίδια που ανέφεραν και στην προηγούμενη έκθεση-εισήγηση τους.

Διαβάζοντας την «έκθεση» εισήγηση, η οποία ήδη έχει φτάσει και στα γραφεία των εμπλεκομένων διπλωματών σε Αθήνα, Σκόπια και Ουάσιγκτον εκείνο που διαφαίνεται -να έρχεται πολύ και μάλιστα πολύ σύντομα- είναι καταρχήν πρώτον νέες πιέσεις προς την Ελλάδα και μικρές έως και ανούσιες υπαναχωρήσεις τακτικής προς την πλευρά των Σκοπίων. Επί πλέον προαναγγέλλεται νέα παραχάραξη της ιστορίας της περιοχής μέσω σχετικών αλλαγών που προτείονται για τα εκπαιδευτικά εγχειρίδια των δυο κρατών. Αλλαγές δηλαδή που θα αποφεύγουν να θίξουν ζητήματα του παρελθόντος που έχουν να κάνουν με εθνικές ευαισθησίες και των δυο πλευρών με αναφορά σε ιστορικά γεγονότα που εντείνουν το κλίμα.

Στο συνολικό κείμενο της έκθεσης περιγράφεται όλη η προϋπάρχουσα πορεία του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων με σαφείς αιχμές για το βέτο της Αθήνας και τους κινδύνους που εγκυμονεί για την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή (δεν είναι καθόλου τυχαία τα σποραδικά περιστατικά έντασης που παρατηρούνται τελευταία στην περιοχή του Κοσόβου και σε άλλες καυτές ζώνες της περιοχής). Στο κείμενο θεωρείται σχεδόν υποχρεωτικό για την Αθήνα ότι πρέπει να προβεί σε κινήσεις καλής θέλησης (σ.σ.υποχώρησης), ενώ για το μείζον θέμα της ονομασίας επιμένουν ότι η Αθήνα πρέπει να δεχθεί ως ονομασία μια κεντρική ονομασία για εσωτερική και διεθνή χρήση το «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ουσιαστικά παραπέμπει στις προτάσεις Νίμιτς-Φρίντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: