ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.09

1η Απριλιου γιορταζει ολο το κοινοβουλειο!

Αυριο ΟΛΟΙ στην Βουλη των ελληνων! Παμε να ευχηθουμε και στους 300 να ζησουν.Μην παραλειψετε να τους χαιρετησετε με τα χερια ψηλα και τις παλαμες ανοικτες.Επισης, εγινε γνωστο οτι μεσα στη Βουλη θα εχουν casting για την αναδειξη του πιο μεγαλου ψευτη.Οι υποψηφιοι θα πρεπει να εχουν ευχερια στο ψεμα και να καταγονται απο οικογενεια μισθοφορων Πρωθυπουργων.Ο νικητης θα παραλαβει το βραβειο (σε επισημη τελετη) απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας.Το βραβειο ειναι 4 χρονια" ξεκουραστες διακοπες" στου Μαξιμου με ολα πληρωμενα.my-greek

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Πετυχημένο!Δηλώνω ότι συμμετέχω
στό χαιρετισμό μέ ανοιχτές καί
τίς δυό παλάμες,σέ ένδειξη απαξίας καί όχι μόνο!Ούτε γιά α
στείο πρωταπριλιάτικο ΔΕΝ θά ήθε
λα μαζί τους νά συνεβρεθώ!