ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.09

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ .....ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ "ΑΠΛΥΤΑ" ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!


Ευτυχώς που το "ατόπημα" του Νίκου Χατζηνικολάου να διώξει τον Γιάννη Παπαγιάννη από τον real fm, βγήκε σε καλό μας. Προς θεού..... σεβόμενοι πάντα το μεροκάματο του ανθρώπου που έχασε την δουλειά του.


Απο εχθές ο Παπαγιάννης στην σελίδα του το pressmme ξερνάει τα ξερατά των δύο μεγαλοδημοσιογράφων ,....... Χατζηνικολάου και του ακατονόμαστου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.



Βγαίνουν στον αέρα απίστευτα πράγματα, που όλοι μπορεί να υποψιαζόμασταν ή και να τα ξέραμε, αλλά με τον "διωγμό" Παπαγιάννη έχουμε πλέον και τις αποδεικτικές μαρτυρίες, και μάλιστα από άνθρωπο του σιναφιού τους.

Οι "κουτσομπόλες" βγάζουν τα ματάκια τους.


Το ωραίο είναι ότι μάθαμε και τα "πραγματικά" ονόματα των δύο αστέρων της δημοσιογραφίας. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι και γνωστός ως ΜΠΟΥΛΗΣ, ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ, ΓΛΥΦΤΗΣ, ή ΡΟΜΠΑ , ο δε άλλος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ως "σεσημασμένος" των "αποκαλυπτικών" δημοσιογράφων φέρει κατά τα νέα βαφτίσια του νονού Παπαγιάννη τα ονόματα ΛΙΓΔΙΑΡΗΣ,ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ή ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ.



Το "κόψιμο" του μεροκάματου αποτέλεσε το μέσω για την "κρίση συνηδείσεως" του Γιάννη Ππαπαγιάννη...που μέχρι εχθές ήταν όλο γλύκες και "προσπαθούσε" να "ξεχάσει" την διαπλοκή του εργοδότη του με τα επιχειρηματικοπολιτικά συμφέροντα.
Τα ήξερε ο Γιάννης αλλά έκανε "υπομονή" ο άνθρωπος.


ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ........ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ!!!!!


ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ .....ΑΛΛΑ "ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ"........

2 σχόλια:

Jazzman είπε...

σχετικά με τα sms του παπαγιάνη πρέπει να είμαστε δύσπιστοι. όχι ότι υποστηρίζω τα @@ Χατζηνικολάου και ταρζάν, απλά η απελπισμένη θέση του παπαγιάνη των ωθεί σε απελπισμένες ενέργειες και ίσως συκοφαντίες.

ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι ένα sms του οποίου την ανάλυση θα βρείτε εδώ : http://greekindependent.blogspot.com/2009/04/blogs.html

το επίμαχο sms το είχε αναρτήσει ο παπαγιάνης στο pressmme εδώ http://pressmme.blogspot.com/2009/04/sms_02.html
άλλα κατέβασε την ανάρτηση μόλις κατάλαβε την γκάφα του...

Ανώνυμος είπε...

Για ψάξε να δείς πού πήγαν όσα ο Χασισοδοντης έγραφε για τον Βουτυρομπεμπέ και τον Λιγδιάρη;

ΑΦΑΝΤΑ!!!!!
Πάνε και οι λίστες των φανταρων της παραμεθορίου της ΜΕσσογείων!
Ευτυχώς όλοι ξέρουν τι ΧΑΛΙ μαυρο είναι το πράμα αυτό που τολμάει να λέει ότι είναι δημοσιογράφος!Και όταν τα λεει, τα κατεβάζουμε! Να τα έχουμε για να γελάμε!

Τον θυμάστε με το θέμα του Ζαχόπουλου; Εχετε τα βίντεα τί έλεγε πρίν τον καλέσει ο Εισαγγελέας και τί είπε μετά την εξοδο;

τί τζιμανι, το ΠΑπαγιΝΝη!