ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.09

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΕΝΕΖΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ


Η IRON TENCO ΑΕ δημιουργήθηκε στην Αθήνα, στα τέλη Ιουλίου 2004.

Εδρεύει στην οδό Κων/πόλεως 18, στον Ρέντη και, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση, νόμιμοι εκπρόσωποι ήμαστε ο κ. Κοσμόπουλος κι εγώ.

Η εγγραφή τότε στο site alibaba.com έγινε το 2005 και νόμιμα δηλώθηκε ως νόμιμος εκπρόσωπος ο κ. Κοσμόπουλος, λόγω του ότι εγώ δεν γνωρίζω την αγγλική γλώσσα.

Σκοπός μας ήταν η επέκταση της επιχείρησής μας και η διεύρυνση της δικτύωσής μας, προκειμένου να εισάγουμε σίδηρο, κάτω από την ασφυκτική πίεση των καρτέλ.

Το οίκημα όπου στεγάζεται η Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρος (ΜΚΟ) STOPCARTEL, ενοικιάστηκε από εμένα, πολύ πιό νωρίς και, με παραχωρητήριο, έδωσα στην STOPCARTEL το 30% ως νόμιμη, δηλωμένη στην εφορία έδρα.

Κανείς δεν έκρυψε ποτέ πως η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία δημιουργήθηκε και από εμένα σαν ιδρωτικό μέλος τον Νοέμβριο του 2006, μετά την καταστροφή που μας επέφεραν οι καταγγελλόμενοι οπός είχαμε νόμιμο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση σαν ενεργοί πολίτες.

Σκοπός της είναι η, με κάθε νόμιμο μέσο, συμπαράσταση στα θύματα των καρτέλ και των μονοπωλίων.

Το STOPCARTEL λειτουργεί από συνεισφορές δικές μας και των μελών του χωρίς να έχει ζητήσει ή και να έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από οποιονδήποτε φορέα σαν επιχείριση.

Άλλωστε από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του STOPCARTEL τονίστηκε ότι ιδρυτές μιας τέτοιας οργάνωσης δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από θύματα καρτέλ

Στον κ. Σανιδά έχουν κατατεθεί όλα τα έγγραφα, όσον αφορά την IRON TENCO AE και την καταγγελία μου και είναι γνώστης της ύπαρξης της ΜΚΟ STOPCARTEL.

Όσον αφορά τη λασπολογία το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά ότι η καταγγελία δεν έχει γίνει λόγω χρεών, υπάρχει ο φάκελος με τα έγγραφα και τα extree των τραπεζών, που δηλώνουν ότι, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, δεν υπήρχαν δυσμενή στοιχεία, ακάλυπτες επιταγές ή καθυστέρηση πληρωμών, παρ' όλο που από τις 30/05/2006 η Λιανός ΑΕ είχε διακόψει αναίτια την προμήθεια σιδήρου που διενεργούσε μέσω τριγωνικής συναλλαγής με τη ΣΙΔΕΝΟΡ, παίρνοντας 580.000?.

Πειράζει πολύ μάλλον τα μεγάλα συμφέροντα η καταγγελία μου κατά του πιο σκληρού καρτέλ και το ότι καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των τραπεζών στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, καθώς και ότι καταγγείλαμε στην ΕΕ σωρεία καρτέλ στον ελληνικό χώρο που καταδυναστεύουν και οδηγούν στην φτώχεια τους Έλληνες πολίτες.

Όσον αφορά τα στοιχεία, εδώ και σχεδόν πενήντα μέρες καταγγέλλω ότι υπάρχουν στην γωνία Πατησίων και Κότσικα, στην σκηνή μου.

Η υβριστικές φράσεις προς τον πολιτικό κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε και ενεργοποιήθηκε απέναντι στα καρτέλ, δεν με αντιπροσωπεύουν.

Η δε σύγκριση με τον σχιζοφρενή, όπως αναφέρεται, Παπαδόπουλο είναι τουλάχιστον... ατυχής!

Για τις ύβρεις και την συκοφαντία που ανώνυμα εξαπέλυσαν εναντίον μου, χωρίς να έχουν ελέγξει τον φάκελο μου, είναι τουλάχιστον ανέντιμο για δημοσιο-γράφους που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το δημόσιο συμφέρον.



Είναι καιρός να πάψουν τα μεγάλα συμφέροντα να κρύβονται πίσω από την κουρτίνα των ΑΝΩΝΥΜΩΝ blogs.

Επαναλαμβάνω ότι, εάν κάποιος έχει στοιχεία, ΕΠΩΝΥΜΑ, ας τα καταθέσει, αλλιώς ας ΣΙΩΠΗΣΕΙ.



Τενέζος Θεόδωρος

Τηλ: 6982009287

Email: tenezos@gmail.com

===================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ …ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ» ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ «ΕΝΟΧΟΙ» ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΕΝΑΝ ΕΜΜΙΣΘΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.

Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ. Ο BLOGGER ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ http://infopress-gr.blogspot.com ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΟ ΤΕΝΕΖΟ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΕΝΕΖΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOG ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΑ ΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΕΝΕΖΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ.

ΑΘΛΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ……. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ….????

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ???

ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΟΥ …..

ΣΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ …… « ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΕΝΤΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ».

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΟΥ !!!!!!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ IRON TECH ……Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΚΟ STOP CARTEL


ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ???


ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Κύριε Σανιδά... Ο Μήνας έχει 9 για τον Θ. Τενέζο;

Ο Απατεώνας Τενέζος Διπλάρωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η Πανεθνική Συνδιάσκεψη του Θεόδωρου Τενέζου


Τενέζος στο BBC - Μου Πρόσφεραν €1 εκατ.

Απεργία Πείνας... My Foot... Λέμε Εμείς οι Απέξω

Σε Ποιούς Ανήκει η ΜΚΟ StopCartel;

Θεόδωρε Τενέζο Άστο για Κάποια Άλλη Ζωή

Κύριε Τενέζο η Αυτοκτονία ΔΕΝ είναι Αλτρουϊσμός

Θεόδωρος Τενέζος - Η Πρόβα Ανάστασης Απέτυχε


Δεν υπάρχουν σχόλια: