ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.09

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιστολή του Θεοδώρου Τενέζου που λάβαμε, και τα επισυναπτόμενα έγγραφα που αποδεικνύουν τις εγκληματικές παρανομίες του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε βάρος της εταιρίας του, και όχι μόνο.

Η μηνυτήρια αναφορά της εταιρίας IRONTENCO Α.Ε. του Θεοδώρου Τενέζου εναντίον του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Σπύρου Ζησιμόπουλου, η οποία περιλαμβάνει όλες τις εγκληματικές, παράνομες ενέργειές του, οι οποίες οδηγούν στην προστασία και συγκάλυψη του καρτέλ χάλυβα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΗΝΥΣΗ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ



Το υπόμνημα-απάντηση του Θεοδώρου Τενέζου, στην απολογία του προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Σπύρου Ζησιμόπουλου, το οποίο αποκαλύπτει τα ασύστολα ψεύδη, τις απίστευτες ανακρίβειες, και την προκλητική ταύτισή του με την λάσπη του καταγγελλόμενου καρτέλ χάλυβα, το οποίο προσπαθεί απεγνωσμένα να προστατέψει.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ



Το κείμενο παραπομπής του υπόδικου, πλέον, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Σπύρου Ζησιμόπουλου, σε δίκη για τα ίδια αδικήματα, μετά από μήνυση εναντίον του, της εταιρίας Γεώργιος Δρίτσας, η οποία είχε καταγγείλει το μονοπώλιο της NESTLE.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.



H επιστολη Θ. Τενέζου

Βλέποντας την αναλγησία και την ένοχη δήθεν αδιαφορία του πολιτικού κόσμου και των μηχανισμών ελέγχου και δικαιοσύνης, που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μόνον για ιδιοτελή συγκάλυψη της ύπουλης επίθεσης λάσπης που εκτοξεύεται εναντίον μου, προστατεύοντας τα μεγάλα συμφέροντα, ΕΠΩΝΥΜΑ σας στέλνω:

  • Μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για τα αδικήματα:
    α) κατάχρηση εξουσίας (άρθρο 239 Π.Κ.)
    β) παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.)
    γ) παρασιώπηση εγκλημάτων (άρθρο 232 Π.Κ.)

  • Συμπληρωματικό υπόμνημα της IRON TENCO Α.Ε. επί της ως άνω μηνύσεως κατά του Σ. Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ενώπιον του κ. Πταισματοδίκου Αθηνών (19ο Τμήμα).

  • Διάταξη του Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Ιω. Π. Διώτη, για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού για παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.), της 2/7/2008.

Σας παρακαλώ για την αναδημοσίευση των στοιχείων.


Τενέζος Θεόδωρος

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Iron Tenco Α.Ε.

Σε απεργία πείνας για 47η ημέρα κάτω από τα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: