ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.09

Η ΜΑΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ

Σιγά μην βάλει συνεταίρο του το κράτος, το παπαδαριό της Εκκλησίας μας. Τί και αν μας άφησε για να βρει τον Κύριο του ο πραγματικός ενορχηστρωτής του παραδικαστικού κυκλώματος (πίστεψε κανείς σας ότι ο... Γιοσάκης ενεργούσε αυτοβούλως;), η ασυδοσία των δεσποτάδων καλά κρατεί!

Κρίμα που ο σοφός Ιερώνυμος δεν μπορεί να τους κάνει ζάφτι, καθώς έχουν φροντίσει οι απατ... αυτοί και είναι νομικά ανεξάρτητοι.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, οι μητροπόλεις που δεν έχουν πληρώσει ΕΤΑΚ, επικαλούμενες διάφορες προφάσεις είναι οι εξής: Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Αττικής, Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Δημητριάδος, Διδυμοτείχου-Ορεστιάδας και Σουφλίου, Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης, Ζακύνθου, Θηβών και Λεβαδείας, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Θεσσαλονίκης, Ιερισσού-Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, Ιωαννίνων, Καρπενησίου, Καρυστίας και Σκύρου, Κασσανδρείας, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Κίτρους-Κατερίνης και Πλαταμώνος, Λαρίσης, Μαρωνείας και Κομοτηνής, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Μηθύμνης, Μυτιλήνης, Ν.Ιωνίας και Ν.Φιλαδελφείας, Παραμυθίας-Φιλιατών-Γηρομερίου και Πάργας, Σερρών και Νιγρίτης, Σύρου, Τρίκκης και Σταγών, Τριφυλίας και Ολυμπίας, Ύδρας-Σπετσών-Αιγίνης-Ερμιόνης και Τροιζηνίας, Φθιώτιδος, Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Θηβών και Λεβαδείας και Μητροπολιτικός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Παλαιοημερολογίτες).

Πληρώστε όλοι εσείς μαλάκες πιστοί και αφήστε αυτούς τους αισχρούς ρασοφόρους "μάγκες" να γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον κάθε βλάκα υπουργό Οικονομικών και να μην πληρώνουν τίποτα από τα οφειλόμενα!




Σήκω γέροντα να δεις πώς την κατάντησαν την θρησκεία οι άθλιοι "τραπεζίτες της ορθοδοξίας"!
atimoulis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο μακαριστός Χριστόδουλος πίσω από το παραδικαστικό; Τί λέτε; Εκπλήσομαι! Αυτό το άγιο και τίμιο ανθρωπάκι από την Ξάνθη; άντε καλέ....