ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.09

Το "Π" σπάει την ένοχη σιωπή του τύπου για τον Θ.Τενέζο


Τι γράφει σήμερα το "Παρόν"
"Μετά από 45 ημέρες απεργίας πείνας και έχοντας μόνο την συμπαράσταση του απλού κόσμου(στην Πατησίων, έξω απο τα σκαλιά της Επιτροπής Ανταγωνισμού) ο (πρώην) «μικρομεσαίος επιχειρηματίας» και νυν απεργός πείνας Θόδωρος Τενέζος μιλά στο «Π» για τον αγώνα του και τι (πλέον) περιμένει. Εξηγεί πως τον κατέστρεψε συνειδητά το καρτέλ σιδήρου(χάλυβα) στη χώρα μας και ερμηνεύει την «σιωπή ασυρμάτου» που επέβαλαν σε κόμματα, κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες «τα μεγάλα αφεντικά» ώστε να μην αναδειχθεί «το πρόβλημα του» και να μην γίνει γνωστό στον ελληνικό λαό.
Την ημέρα που άρχιζε την απεργία πείνας του αποφασισμένος «να φτάσει μέχρι το τέλος» (στις 13 Φεβρουαρίου) έπαιρνε στα χέρια του την πρώτη καταδικαστική απόφαση σε βάρος μέλους της επιτροπής αποκρατικοποιήσεων που συμμετείχε με τους «βαρόνους του σιδήρου» στην οικονομική του καταστροφή. Μια υγιέστατη επιχείρηση (με 300 περίπου εργαζόμενους) μέχρι τα μέσα του 2006 που την...διέλυσαν και στη συνέχεια δεν του επέτρεψαν να εργαστεί ούτε ως απλός εργάτης! Τόσο μίσος και μένος εναντίον του γιατί πήγε να παρακάμψει τους «μεσάζοντες» και να φέρει μόνος του σίδερο από την Ιταλία με εκατό ευρώ φθηνότερο το τόνο!
Η συνέχεια ατο i-reporter

Δεν υπάρχουν σχόλια: