ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.09

Αναγκαιότητα για την Ελλάδα η αύξηση στα 12 ναυτικά μίλια


Σε χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο

Η Επιστημονική Εταιρεία Μελέτης Εθνικών Θεμάτων ΑΧΙΛΛΕΥΣ δια του Προέδρου της Μιχαήλ Δ. Ρέλλου έχει δηλώσει ότι η Ελλάς πρέπει να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα και τον εναέριό της χώρο στα 12 ναυτικά μίλια αφού λάβει όλα τα αναγκαία στρατιωτικά και διπλωματικά μέτρα.
Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι η πιθανή επιβολή των χωρικών υδάτων των 12 μιλίων στο Αιγαίο θα καθιστούσε αδύνατη την επικοινωνία ανάμεσα στα λιμάνια της.
Το επιχείρημα αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα και μια φτηνή προπαγάνδα, διότι η Συνθήκη του Μοντέγκο-Μπαίϋ παρέχει το δικαίωμα της "διελεύσεως διόδου" (άρθρα 37, 38, 39) και της "αβλαβούς διελεύσεως" (άρθρα 17, 18, 45).
Σύμφωνα με αυτά τα άρθρα όλα τα πλοία μπορούν να διέρχονται ειρηνικώς από τις Ελληνικές θάλασσες χωρίς προβλήματα. Άρα τα Τουρκικά παράπονα είναι παράνομα και κρύβουν ιμπεριαλιστικούς σκοπούς.
Εκτός αν η Τουρκία συμμορφωθεί με το διεθνές δίκαιο, δεν μπορεί να αποτελέσει μέρος της ενωμένης Ευρώπης με κανένα τρόπο.
kostasxan

Δεν υπάρχουν σχόλια: