ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.09

Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς.18η Ιουνίου 1992, κατέπεσε στο Αιγαίο Πέλαγος


Την 18η Ιουνίου 1992, ο Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς κατέπεσε στο Αιγαίο Πέλαγος χειριζόμενος αεροσκάφος F-1CG, της 114 Πτέρυγας Μάχης κατά τη διάρκεια εμπλοκής του σχηματισμού του με τουρκικά F-16 Fighting Falcon.(o Yποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς είχε εμπλακεί σε αερομαχία με το F-16 του χειριστή Ilhan Filiz).Η αιτία της πτώσης ήταν ελεγχόμενη πτήση στο έδαφος, ενώ ο χειριστής ο Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς σκοτώθηκε κατά την πρόσκρουση.

Νίκος Σιαλμάς: Ο Νίκος Σιαλμάς έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικό αεροσκάφος κοντά στον Αϊ-Στράτη. Τι έχει καταθέσει ο πατέρας του ήρωα Σιαλμά στο βιβλίο; «...Θυμάμαι που από πιτσιρικάς μού έλεγε: “Θα με γράψουν με μεγάλα γράμματα! Θα φτάσω ψηλά!” Ομως, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι εννοούσε. Πιστεύαμε ότι το έλεγε επειδή θα έμπαινε στη Σχολή Ικάρων. Πού να καταλάβουμε τι ήθελε να μας πει τότε, μιλώντας γι’ αυτά τα μεγάλα γράμματα...» Στη συνέχεια, ο πατέρας αναφέρει: «Δύο μέρες μετά (σ.σ.: τη συντριβή του αεροσκάφους), βρέθηκε ένα κομμάτι από τη στολή του στη θάλασσα. Μας είπαν ότι περνούσε ένα καράβι και κάποιος το είδε τυχαία. Πήγε το Πολεμικό Ναυτικό και το περισυνέλεξε. Το πήγαν στη μονάδα, αλλά τώρα δεν ξέρω πού το έχουν. Στην αρχή είπαν ότι θα το στείλουν στο Πολεμικό Μουσείο, αλλά ο διοικητής της Μοίρας του ήθελε να το κρατήσει στη μονάδα. Πρέπει να μάθουμε πού υπάρχει αυτό το κομμάτι της φόρμας του».
«May Day: 10 μοιραίες πτήσεις», δημοσιογράφου Γεωργίας Λινάρδου

-«Σε λίγο φτάνουμε στον Αϊ-Στράτη. Θα δεις το μνημείο του Σιαλμά». Μια τεράστια μεταλλική ασπίδα απλώνεται στο νησάκι. Το φως του ήλιου αντανακλά. Δυο λέξεις χαραγμένες. «Μολών Λαβέ».Αυτό το μνημείο που έχει στηθεί στον Αϊ-Στράτη προς τιμήν του πεσόντος υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά συμβολίζει παράλληλα και τις προσπάθειες όλων των Ελλήνων χειριστών στις δεκαετίες του ακήρυκτου πολέμου στο Αιγαίο.

http://el.wikipedia.org/wiki/Dassault_Mirage_F1
Π.Σ.ΟΙ.ΠΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ,strategy-geopolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια: