ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.09

Δηλωση Αρχιεπισκοπου Αχριδος ΙΩΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


NA PRESKOK ARHIEPISKOP ohridski i mitropolit skopski SPC, Jovan (Vraniškovski), koji se od lane nalazi van zemlje zbog pretnji pritvorom u sudskim sporovima protiv njega, izjavio je da na "komunjarama ostaje ogromna odgovornost": - Da se nazivate Makedonac a da ne želite da nasledite makedonski kontinuitet je prilično nezrelo - zapisao je mitropolit, dodajući da ne možete da budete Makedonac sa prekidom, ili na preskok. - Želimo da imamo veze sa potomcima Aleksandra Velikog, a ne želimo da budemo Grci. Problem je u tome što je to nemoguće. Βελιγραδι, Vecernje Nosvosti, 14/06/2009

Απο την Σερβια οπου βρισκεται αυτον τον καιρο, λογω απειλων οτι θα τον ξανασυλλαβουν οι σκοπιανες αρχες, ο Ελληνοβλαχος (απο την Στρουγκα-γεννηθεις στο Μοναστηρι) Αρχιεπισκοπος Αχριδος Ιωαννης Βρανισκόφσκι δηλωσε εχθες (και μεταφερε ο τυπος του Βελιγραδιου Vecernje Novosti)

" Καταλαβαινω οτι το να ονομαζεσαι Μακεδονας και να μην θελεις να εισαι διαδοχος της Μακεδονικης κληρονομιας, δεν ειναι λογικο. Αλλα δεν μπορειτε να γινετε Μακεδονας με διακοπες (κενα) στην ιστορια ή με αλματα. Θελουμε μεν να εχουμε σχεση με τους απογονους του Μεγαλου Αλεξανδρου, αλλα απο την αλλη δεν θελουμε να εχουμε σχεση με τους Ελληνες. Το προβλημα που υπαρχει εδω λοιπον, ειναι οτι αυτο ειναι αδυνατο". ============================================================== Απο καιρο ειχα επισημανει οτι το μεγαλυτερο κεφαλαιο της Ελλαδος στην ΦΥΡΟΜ ηταν ο Αρχιεπισκοπος Ιωαννης. Δυστυχως η Ελληνικη πολιτεια και η Εκκλησια περισσοτερο (δεν ενδιαφερθηκε ο Χριστοδουλος - γιατι ηταν λογάς- ποσο μαλλον ο Ιερωνυμος που ειναι αδιαφορος), δεν εκαναν τιποτε. Κατα τά λλα στηριζουν την εθνικη υποθεση, αλλα μονο στα λογια!!!
Επισης:Εχθες ο Νικοδημος Τσαρκιας, παρεστη σε θυρανοιξια Ναου στην ΦΥΡΟΜ, μαζι με τον επισκοπο Μοναστηριου Πέτρο. Σε δηλωση του καλεσε την ΦΥΡΟΜ να δεχθει το ονομα "Βορεια- Σεβερνα- Μακεντονια", για καθε χρηση.
Η απηχηση που ειχε η δηλωση του ηταν κατα 90% θετικη. Την αποδεχτηκαν οι παντες, ακομα και ο Γκρουεφσκι. Αρνηθηκε μεν να σχολιασει την υποδειξη του Τσαρκια, αλλα οταν ρωτηθηκε ειπε πως: "οτι και να αποφασιστει, θα τεθει σε δημ
οψηφισμα"
Στεφανος Σωτηριου

Δεν υπάρχουν σχόλια: