ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.09

Ευνοϊκές αποφάσεις για το Σκοπιανό


Πρόσφατες ευνοϊκές αποφάσεις της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας των ΗΠΑ, που κάνουν αναφορά σε Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, με σημαντικές αναφορές υπέρ των ελληνικών θέσεων, δημοσιοποίησε και κοινοποίησε προς όλους τους βουλευτές ο πρόεδρος της Βουλής κ. Δ. Σιούφας.
Πρόκειται συγκεκριμένα για την απόφαση 486 της Βουλής των Αντιπροσώπων της 21ης Μαΐου 2009, καθώς και το ψήφισμα 169 της Γερουσίας της 4ης Ιουνίου 2009 με τα οποία παροτρύνεται η ΠΓΔΜ να εργασθεί στο πλαίσιο της διαδικασίας των Ηνωμένων Εθνών για να επιτευχθούν οι από μακρού χρόνου υφιστάμενοι στόχοι των ΗΠΑ και των Η.Ε. μέσω της εξεύρεσης μιας αμοιβαία αποδεκτής σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό και για όλες τις διεθνείς χρήσεις από την ΠΓΔΜ. Παράλληλα παροτρύνεται η χώρα να απέχει από εχθρικές δραστηριότητες και να παύσει την παραβίαση των διατάξεων της ενδιάμεσης συμφωνίας, που επετεύχθη με τη μεσολάβηση των Η.Ε. μεταξύ της ΠΓΔΜ και της Ελλάδος αναφορικά με «εχθρικές δραστηριότητες και προπαγάνδα».

Τέλος, ο πρόεδρος της Βουλής κοινοποίησε στους βουλευτές την επιστολή που απέστειλαν στις 18 Μαΐου 2009 στον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα 200 ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο, στην οποία καταγράφονται τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα, τεκμηριώνοντας την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: