ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.6.09

Μείωση του κινδύνου στους εμφραγματίες καπνιστές



Ένας στους τρεις εμφραγματίες στην Ελλάδα εξακολουθεί να καπνίζει, αυξάνοντας κατά τρεις φορές τον κίνδυνο να υποστεί νέο έμφραγμα μέσα στην επόμενη δεκαετία αλλά και τον κίνδυνο για αιφνίδιο θάνατο, ανεύρυσμα αορτής και περιφερική αγγειοπάθεια.

Τα παραπάνω ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής στο Ασκληπιείο της Βούλας και καθηγητής Καρδιολογίας στο Emory University των ΗΠΑ, Αθανάσιος Μανώλης, η πνευμονολόγος Χριστίνα Γκράτζιου, αναπληρώτρια καθηγήτρια, και η πνευμονολόγος Παρασκευή Κατσαούνου, λέκτορας της Ιατρικής Σχολής Π.Α.


Οι επιστήμονες αναφέρθηκαν στα ευρήματα διεθνούς μελέτης (συμμετείχαν και Έλληνες), από τα οποία προκύπτει ότι το 47% των καπνιστών με ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου που έλαβαν θεραπεία με βαρενικλίνη κατάφεραν να διακόψουν το κάπνισμα και να παραμείνουν σε αποχή από αυτό κατά τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες της θεραπείας (9η-12η εβδομάδα) σε σχέση με μόλις 13,9% των καπνιστών που έλαβαν εικονικό φάρμακο. Στο τέλος των 52 εβδομάδων (από την έναρξη της θεραπείας) παρέμειναν σε αποχή το 19,2% των ασθενών που έλαβαν το φάρμακο κατά τη φάση της θεραπείας, σε σχέση με 7,2% των ασθενών που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Η εφαρμογή προγραμμάτων σε ανάλογη ομάδα ασθενών από τη Μονάδα Νοσημάτων Θώρακος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών αποδεικνύει ότι η αποτελεσματικότητα της θεραπείας φτάνει το 66% όταν ακολουθείται βάσει προγράμματος υποστήριξης, όπως εφαρμόζεται στα Ειδικά Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: