ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.09

Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ "ΘΑΝΑΤΟ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Η προαναγγελθείσα παραίτηση Αλαβάνου από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η απ αρχής της λήξης του πολλά υποσχόμενου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ δια των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ.


"Πρέπει να τα δούμε όλα από την ΑΡΧΗ" ήταν η δήλωση του Αλέκου Αλαβάνου που παρά την υποκρύπτουσα διπλωματική υπεκφυγή για την αποφυγή της "γωνίας", είχε και μια δόση πικρίας.
Και πως να μην έχει?!!!!! αφού το στρώσιμο του χαλιού για την λήψη της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Βενιαμίν συνονόματο του ΑΛΕΚΟ είχε την υπογραφή Αλαβάνου.
Η προώθηση Τσίπρα από την εποχή της υποψηφιότητας του ως δήμαρχος της Αθήνας με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ έως και του χρίσματος του ως πρόεδρος του κόμματος έχει μια διαδρομή στρατηγικών προωθήσεων από τον ίδιο τον Αλαβάνο.

"Έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου" είναι η ρήση η οποία μπορεί να αποδοθεί ως αυτοκριτική σκέψη από τον κύριο Αλαβάνο.

Η σχέση παιδιού πατέρα όσο προικοδοτούμενη και αν είναι κάποια στιγμή ως φυσική εξέλιξη της έχει το "άνοιγμα των φτερών" από το υιό έστω και αν τα περιουσιακά στοιχεία της προίκας έχουν ως επικαρπωτή τον πατέρα

Και τι θα μπορούσε να περιμένει ο πατέρας Αλαβάνος από τον Υιό Τσίπρα όταν ως "πατριάρχης" γαλούχησε με τα πολιτικά του κενά τερτίπια , ....καταγγελτικά μεν αλλά χωρίς προγραμματικές λύσεις ,....συν των συμμαχιών που ως σκιώδη δόγμα είχε "όποιος να είναι αρκεί να ακούγεται ως προοδευτικό το όνομά μας" ..... τον Υιό του , αλλά και του μετέδωσε αυτούσια την αλαζονεία που με παρρησία την δήλωνε το κόμμα αποστρέφοντας επιδεικτικά μάλιστα την οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας αλλά και κριτικής η οποία του γίνονταν .

" ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ" ....την είχε πιστέψει ο κύριος ΑΛΑΒΑΝΟΣ.... την δήλωση αυτή όπως και ο Τσίπρας...μόνον που την "αντίσταση" αυτή την μετέφεραν στους δρόμους ζυγίζοντας μονόπλευρα την "ψευδή" εικόνα του 18% των αποδομένων τότε δημοσκοπήσεων που ξεφούσκωσαν απότομα μετά την ευκρινή τυχοδιωκτική στάση της κομματικής γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ .

"ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ!!!! "
Ναι ...αλλά σε ΤΙ????
Στον ΤΣΙΠΡΑ?...... στα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ??? ....στις "ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ"????..... στην ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ???.. στην..... στην.......στην....??????????


ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΕΚΟ!!!!!
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ....ΘΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: