ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.09

ΠΟΙΑ "ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"......ΟΕΟΟΟΟΟ????


Θυμήθηκαν ότι η Ελλάδα είναι η ανατολική παραμεθόριος της ΕΕ , και προσέτρεξαν με αυτό το επιχείρημα να "ζητιανέψουν" βοήθεια από τους λεφτάδες της Ευρώπης μια και η χώρα μας "αδυνατεί" να καταστείλει το λαθρομεταναστευτικό σαράκι που κακά τα ψέματα έχει καταστήσει την χώρα σηψαιμική .

Οι πληροφορίες θέλουν τους Ευρωπαίους εταίρους μας να είδαν "χαλαρά" το αίτημα της χώρας μας.

Φυσικό επακόλουθο ήταν μια τέτοια συμπεριφορά και αυτό γιατί τα σύνορα της Ευρώπης δεν φτάνουν εκεί όπου αυτά "μπορεί" να ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΝ με την Τουρκία.

Η κορόνα της Ευρωπαϊκής ακτοφυλακής που πέταξε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη
του προέδρου της Γαλλίας κυρίου Σαρκοζί στην χώρα μας, ήταν ένα απόφθεγμα για τους Ευρωπαίους, όταν οι "γκρίζες ζώνες" που δημιουργήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπουν την ασφαλή "χάραξη" των ανατολικών συνόρων της Ευρώπης.

Το θέμα είναι.... γιατί η χώρα μας αδυνατεί να καταστείλει το λαθρομεταναστευτικό και χρειάζεται την συμπαράσταση της Ευρώπης.
Έλλειψη χρημάτων και τα άδεια ταμεία είναι η απάντηση.
Παρατηρώντας
για το θέμα αυτό τους δύο διεκδικητές την εξουσία, βλέπουμε ότι προσπαθούν να θέσουν - μεταφέρουν το πρόβλημα αυτό ως πρόβλημα της Ευρώπης. Σαφώς και είναι αλλά με μια διαφορά, οι Ευρωπαίοι δεν ελέγχονται για τις πράξεις τους , κανείς δεν τους καταγγέλλει όταν τα μέτρα που λαμβάνουν μπορεί να χαρακτηριστούν σκληρά σε αντίθεση με εμάς που η λήψη σκληρών μέτρων θα προκαλέσει "κύμα" αντιδράσεων από τους θολοκουλτουριάρηδες στοχαστές των ΜΚΟ ή και ακόμη κομμάτων που προσφάτως καταδικάστηκαν στην συνείδηση του Ελληνικού λαού για τις "προχωρημένες" απόψεις τους.

Το χρήμα ΜΟΝΟΝ δεν θα σώσει την κατάσταση!!! Χρειάζεται πολιτική βούληση η οποία στην παρούσα φάση στερείται των βαθμών ελευθερίας κινήσεων και είναι αγκιστρωμένη σε ακάλυπτες επιταγές έναντι τρίτων οι οποίοι χάριν αυτών μας επιβάλουν την διαμόρφωση της εξωτερικής μας πολιτικής.

Είμαστε ή δεν είμαστε ανεξάρτητη χώρα?? Η οικονομική μας ανεπάρκεια δεν σχετίζεται με το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Τα λογιστικά τερτίπια των καταρτισμένων προϋπολογισμών από τον Υπουργό Οικονομίας προς εύρεση
και διάθεση χρήματος θα μπορούσαν να εμπεριέχουν και το θέμα αυτό το οποίο πλέον έχει αναχθεί ως θέμα επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: