ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.09

Νέα "πατάτα" της Ντόρας : Θα επιτρέψει να προσγειωθεί το αεροσκάφος του Μιλόσοσκι στην Κέρκυρα με τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας»


http://www.protothema.gr/content/data/upimages/i_nikos/bakogianni.jpg


Μία ακόμη ολισθηρή ενέργεια πραγματοποιεί η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, αφού όπως ανακοινώθηκε, θα επιτραπεί κατ’εξαίρεση η προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας του Σκοπιανού υπουργού Εξωτερικών Αντόνιο Μιλόσοσκι για τη Σύνοδο του ΟΑΣΕ, με αεροσκάφος που φέρει τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Μέχρι τώρα το αεροσκάφος που χρησιμοποιείτο για τις μετακινήσεις Σκοπιανών επισήμων , δεν γινόταν δεκτό στα ελληνικά αεροδρόμια, εξαιτίας των διακριτικών που έφερε, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε ενδεχομένως την αποδοχή των σκοπιανών θέσεων. Τώρα τί έγινε κυρά Ντόρα; Μήπως άλλαξε η έως τώρα πολιτική πάνω στο σοβαρό εθνικό αυτό θέμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: