ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.09

Real estate ΛΑΟΣ-Καρατζαφέρη. Η εκλογική επιτυχία φέρνει άνοδο τιμών ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας

Πέρα από τις έντονες διεργασίες που προκαλεί σε πολιτικό επίπεδο, η επιτυχία του ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές θα επηρεάσει τελικά και την... αγορά ακινήτων: Σε μια περίοδο καθίζησης της κτηματαγοράς κι ενώ οι τιμές κατοικιών στην Αθήνα εκτιμάται ότι θα πέσουν 10-15% το επόμενο 12μηνο, στο υποβαθμισμένο κέντρο που θα "εκκαθαριστεί" από (λαθρο)μετανάστες, έρχεται ανάκαμψη.

Ίσως ο Γ. Καρατζαφέρης να μην έχει αγοράσει ακίνητα στο υποβαθμισμένο κέντρο της Αθήνας, αν και δείχνει μεγάλη έφεση σε τέτοιες επενδύσεις, έχοντας ήδη στην κατοχή του 37(!) διαμερίσματα. Όποιοι αγόρασαν πάντως, "τρίβουν τα χέρια" τους.
Η κυβέρνηση απορρίπτει μέχρι στιγμής το "πολιτικό φλερτ" του αρχηγού του ΛΑΟΣ, σιωπηρά όμως υιοθετεί τις απόψεις του για τους μετανάστες και τη λαθρομετανάστευση, που αποτέλεσαν και το βασικό μοτίβο της εκλογικής του καμπάνιας.
Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τη δημιουργία "κέντρων υποδοχής" - στρατοπέδων μεταναστών, άρχισαν εκτεταμένες επιχειρήσεις-σκούπα, με αθρόες συλλήψεις και κυνήγι στο κέντρο της Αθήνας. Τουλάχιστον 7.000 παράνομοι μετανάστες υπολογίζεται ότι θα σταλούν το επόμενο 15ήμερα σ' αυτά τα στρατόπεδα-κέντρα υποδοχής.
Οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχισθούν με μεγαλύτερη ένταση, συχνότητα και συντονισμό, ώσπου το υποβαθμισμένο κέντρο να "καθαρίσει".
Πού θα οδηγήσουν τα μέτρα που "επέβαλαν" ο κ. Καρατζαφέρης και το ΛΑΟΣ με την εκλογική επιτυχία τους, είναι προφανές:
Δεν πρόκειται βέβαια να υπάρξουν "περισσότερες δουλειές για τους Έλληνες" - αγαπημένη φράση των στελεχών του ΛΑΟΣ - ούτε θ' ανεβούν τα μεροκάματα.
Θ' ανεβούν όμως οι τιμές των ακινήτων στην Ομόνοια, στην Πλατεία Βάθης, στον Άγιο Παντελεήμονα - σ' όλες τις περιοχές όπου κυριαρχούν τώρα οι λαθρομετανάστες. Οι τιμές εκεί έχουν υποχωρήσει πολύ, ενώ η ζήτηση είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Κάποιοι φρόντιζαν να αγοράζουν διακριτικά τους τελευταίους μήνες, εκτιμώντας ότι αργά ή γρήγορα (μάλλον γρήγορα) η κατάσταση θ' αλλάξει. Θα είναι οι πλέον κερδισμένοι...

1 σχόλιο:

Άνεμος είπε...

Φίλε Ορίζοντα συμμφωνώ με τα πάντα εκτός από τη λέξη επέβαλαν που την έβαλες σε εισαγωγικά γιατί δεν είσαι τυχαίος. Νομίζω πως αν σκεφτούμε λίγο τη γνώμη των κομμάτων για τους λαθρομετανάστες, για τους μεν προφανώς υπάρχει θέμα (ΛΑΟΣ) για τους δε δεν υπήρξε ποτέ (ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ) ενώ τα κόμματα εξουσίας σφύριζαν ως τώρα τουλάχιστον αδιάφορα. Και είναι θέμα γενικότερης νοοτροπίας. Σφιχταγκαλιάζουμε τις απόψεις μας και δεν τις κριτικάρουμε ακόμη κι αν τα δεδομένα αλλάξουν.
Προφανώς απάνθρωποι δεν είμαστε, προφανώς ούτε ερυθρός σταυρός στην υπηρεσία των κατατρεγμένων όλου του κόσμου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως υπάρχουν άνθρωποι που ενώ πήγαιναν ρούχα και φαγητό στους άστεγους μετανάστες λαθρο- ή μη κάποια στιγμή διαμαρτυρήθηκαν. Προφανώς υπάρχει ένα θεματάκι. Το πόσο μεγάλο είναι, για να το κατανοήσουμε πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πάνω σε αυτό. Δύσκολο το τελευταίο σε μία πολωμένη Ρωμιοσύνη που όποιος δεν είναι αριστερός βαπτίζεται φασίστας και όποιος δεν είναι δεξιός βαπτίζεται αναρχικός ή κομουνιστής. Αν σκεφτούμε πάντως και μόνο το αν υπάρχει θέμα ή όχι, προφανώς κάτι θα ανακαλύψουμε και ακολούθως θα ξεθάψουμε και όσους ευθύνονται. Και σίγουρα οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι λαθρομετανάστες.
Τελικά αυτό που θέλω να πω είναι πως δε μπορεί να επέβαλε ο ΛΑΟΣ τα μέτρα. Τα επέβαλαν οι ψηφοφόροι του. Κι αν δεν το σεβόμαστε ίσως πρέπει να σκεφτούμε ακόμη λίγο τι θα πει δημοκρατία. Γιατί όμως τόσος κόσμος θεωρώντας πως υπάρχει πρόβλημα στράφηκε στον ΛΑΟΣ και που μπορεί να οδηγήσει αυτό και ποιος φταίει;
Το χειρότερο στο στρουθοκαμηλισμό μας είναι πως όταν κάτι αναδεικνύεται από ένα μόνο κόμμα, εύκολα όσοι στραφούν εκεί γιατί τους αφορά άμεσα, μπορούν να ταυτιστούν και με τις γενικότερες ιδέες του. Γιατί ο Ρωμιός λατρεύει να ταυτίζεται. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες πρόκειται σε λίγο καιρό να πιστέψουν πως είναι ακροδεξιοί.
Αν τους χαμηλούς μισθούς τους έθιγε μόνο το κόμμα ελλήνων κυνηγών και όλοι οι άλλοι ξέρναγαν κατάμουτρα ψέματα πως είμαστε πλούσιοι, τότε σύντομα θα γέμιζε ο τόπος καταστήματα με γαλότσες και φυσίγγια.
Με άλλα λόγια, τα μέτρα τα επέβαλαν με την αδιαφορία τους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι άλλοι πλην του ΛΑΟΣ. Και προφανώς το κακό δεν προσεγγίζεται στη λήψη μέτρων. Αλλά στο ότι μέσα στον πανικό που προκάλεσε στους εξουσιολάγνους το ότι δε μπορούν να κρύβουν για πάντα το προφανές, δε θα παρθούν μέτρα, αλλά ημίμετρα παράμετρα και αντίμετρα.
Καληνύχτα μας δηλαδή.