ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.09

ΜΑΝΩΛΗΣ: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΒΛΑΞ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!

Άλλος ένας βλαξ που θέλει να το παίξει λαϊκός ήρωας της Δεξιάς.

"Θα παραιτηθώ τον... Σεπτέμβριο" (τα αποσιωπητικά δικά μου) έγραψε στο ραβασάκι του στον τόφαλο της Ραφήνας και καθάρισε.

Στα παπάρια μας πότε θα παραιτηθείς, κόπανε! Ούτως ή άλλως θα αντικατασταθείς από ΝΔ επιλαχόντα και θα παραμείνει το 151.

Εκείνο που με ενοχλεί στο ασήμαντο αυτό ζήτημα, με το οποίο ασχολούνται οι αλήτες κάφροι των "μεγάλων" καναλιών, είναι ότι θα λαμβάνει την βουλευτική αποζημίωσή του έως τότε και, το χειρότερο, ο αντικαταστάτης του (αν παραιτηθεί τελικά, διότι από κωλοτούμπες άλλο τίποτα ο τύπος αυτός) θα λάβει ΟΛΟΥΣ τους μισθούς από τον Οκτώβρη του 2007 που έγιναν οι εκλογές. Θα τους πληρώσει διπλά ο ελληνικός λαός τους άχρηστους αυτούς.

Είμαστε, δηλαδή, και δαρμένοι και χαμένοι!
ΜΠΟΜΠΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: