ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.09

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΑΠΟ 5.00 μμ ΣΗΜΕΡΑ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ


Απεργία 24ωρη σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης από τις 5.00 μμ σήμερα μέχρι αύριο 5.00 μμ αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ και συγκέντρωση στις 12 αύριο το μεσημέρι στα γραφεία της και πορεία στη Βουλή. Πρώτη φορά αντιδρά η ΕΣΗΕΑ κεραυνοβόλα και αυτό ίσως κάτι σημαίνει... Λέτε; Μπράβο. Γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Εκατοντάδες άνεργοι δημοσιογράφοι θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του City FM, του "Ελεύθερου Τύπου" και του "Τύπου της Κυριακής". Αγόρασαν οι Αγγελόπουλοι, "έπαιξαν" με το νέο τους παιχνιδάκι, απέτυχε η Γιάννα να γίνει... σιδηρά κυρία και πετάνε στο δρόμο τους εργαζόμενους! Τι είχαν τι έχασαν οι πρώτοι, οι δεύτεροι όμως έχασαν τη δουλειά τους και μένουν στο δρόμο. Η Πολιτεία υπάρχει κάπου;
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Σε λίγη ώρα (5.00 μμ) γίνεται συνέλευση των εργαζομένων στις δυο εφημερίδες και τον ραδιοφωνικό σταθμό με την παρουσία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

show-bitch

Δεν υπάρχουν σχόλια: