ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.09

Λογαριασμός Siemens. Ξέρετε κάτι κε Αλογοσκούφη;


Λογαριασμός Siemens. Ξέρετε κάτι κε Αλογοσκούφη;

Ένα ακόμα άτομο, ο χρηματιστής Χρήστος Θεοδωρίδης, φέρεται να είναι αποδέκτης του ποσού των 880.000 δολαρίων από την αμαρτωλή εταιρεία SANDYBURY, η οποία είχε αναλάβει τη διοχέτευση ποσών για χρηματισμό από τη SIEMENS. Ο Χρήστος Θεοδωρίδης βρίσκεται πίσω από το λογαριασμό 88167960 W της UBS στην Ελβετία, με τον κωδικό ACROPOLIS.

































Το ποσό κατατέθηκε τμηματικά λίγο πρίν και λίγο μετά τις εκλογές του 2000.

8/2/2000 130.000 δολάρια

22/2/2000 200.000 δολάρια

6/4/2000 250.000 δολάρια

29/11/2000 200.000 δολάρια

11/12/2000 100.000 δολάρια


Το Κουτί της Πανδώρας φέρνει τον επίμαχο λογαριασμό στη δημοσιότητα, θέτοντας και ένα βασικό ερώτημα. Είναι ο κύριος Θεοδωρίδης το ίδιο πρόσωπο με τον πεθερό του αδελφού του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη; Σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, Γρηγόρης Νιώτης και Χρήστος Παπουτσής προς τον υπουργό Δικαιοσύνης αφήνουν να εννοηθεί πως η δικαστική έρευνα χτυπάει σε ανεξήγητο σκόπελο, φθάνοντας στον λογαριασμό ACROPOLIS. Κατά περίεργο τρόπο δεν δίνουν εντολή για διερεύνηση και συνδρομή των Ελβετικών Αρχών.

koutipandoras


ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΤΣΑΡΟ??
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ..... ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ "ΚΑΝΟΝΙ" ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ "ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ" ΚΑΙ ΟΛΑ UNDER CONTROL...
.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: