ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.09

Τον μετέφεραν με ...αγροτικό .

Ελλάς , καλοκαίρι 2009. Και όμως είναι αληθινό. Το βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο Agroschannel προκαλεί το δημόσιο αίσθημα . Συγγενείς 90χρονου στην Χαλκίδα αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον ανθρωπό τους πάνω σε καρότσα επειδή τα ασθενοφόρα δεν επαρκούσαν και καθυστερούσαν να τον πάνε στο σπίτι τους. Έτυχε
(διαβάστε μετά το βίντεο) ο άτυχος ασθενής να πάρει εξιτήριο Σάββατο με αποτέλεσμα τα ασθενοφόρα του νοσοκομείου να μην λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού . Το ΕΚΑΒ είχε φορτωμένο πρόγραμμα με αποτέλεσμα το φορτηγό να είναι η λύση και οι δικοί του άνθρωποι κρατούσαν και ομπρέλα για να τον προστατέψουν απο τον ήλιο . Δύο ώρες απο την Αθήνα εικόνες Μπαγκλαντές.....
agroschannel

Δεν υπάρχουν σχόλια: