ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.09

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΟΥΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΞΕΪΔΡΩΤΟΙ?


ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Τί είναι τούτοι δω καλοί μου άνθρωποι?. Είδαν τον Ερμπακάν σε ολόγραμμα οι δημοσιογράφοι του Βήματος και του Έθνους και μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες για τη συνάντηση που έγινε στο ολόγραμμα του Μαξίμου!!!. Ο Έλληνας πρωθυπουργός μαζί με τον κουμπάρο και ομόλογο του τούρκο ολόκληρη συζήτηση είχαν, κατά πληροφορίες των γραφιάδων των δύο έγκυρων εφημερίδων και ανταποκριτών του Άρλεκιν. Η συζήτηση, κατά πληροφορίες των δύο έγκριτων εφημερίδων που είχε δραματικό χαρακτήρα, περιεστράφη γύρω από το θέμα της λαθρομετανάστευσης και θέλει τον κύριο πρωθυπουργό να είναι εμφανώς χολωμένος με τον τούρκο κουμπάρο του και να του ζητά αντί για τόσους μετανάστες που μας στέλνει καθημερινά, να μειώσει τον αριθμό τους και στη θέση τους να μας έρχονται περισσότερες παλαμίδες και ρίκια, γιατί είναι ανησυχητικά μικρός ο αριθμός τους στα δικά μας χωρικά ύδατα και προκαλεί μέγιστη αύξηση στην αγορά του ψαριού. Όπως ξέρουμε όλοι όποτε βρίσκουμε τα είδη αυτά των ψαριών στα ιχθυοπωλεία είναι τόσο ακριβά, που μας συμφέρει περισσότερο να αγοράζουμε χαβιάρι από τη Ρωσία.

Ένα άλλο σημείο που εθίγη, πάντα σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος και του Έθνους, ήταν ότι τα τουρκικά γλυκά που αγοράζουμε από την γείτονα χώρα πρέπει να είναι πιο γλυκά και να μην τσιγκουνεύονται οι τούρκοι τη ζάχαρη που βάζουν στο ταούκ-κιοκσού, καζάντιμπι, και κεσκιούλ, ενώ και ο μπακλαβάς τους χρειάζεται να είναι πιο σιροπιαστός. Οι έγκυρες εφημερίδες δεν μας αναφέρουν πώς αντέδρασε το ολόγραμμα του κ. Ερμπακάν στην επίθεση του πρωθυπουργού μας. Ωστόσο οι πληροφορίες του blog μας λένε ότι οι δημοσιογράφοι των δύο εφημερίδων μετά το ρεπορτάζ τους έξωθεν του ολογράμματος Μαξίμου, πήγαν στα γραφεία τους για να αναπαράξουν μια δημοσκόπηση, που έγινε μετά από τη συνάντηση των ολογραμμάτων των δύο πολιτικών, και που παρουσιάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό, μετά την αποφασιστική στάση που έδειξε απέναντι στον κουμπάρο του, να είναι ακόμα περισσότερο καταλληλότερος πρωθυπουργός και να έχει μικρύνει η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.


Το blog μας δεν μπόρεσε να μάθει αν η συνάντηση των ολογραμμάτων πρωθυπουργού και Ερμπακάν μαζί με τη δημοσκόπηση που ακολούθησε θα βγουν και στο Άρλεκιν του καλοκαιριού που θα διαβάζουμε στην ακρογιαλιά.


Άντε και σ’ ανώτερα και μη χειρότερα αξιόπιστοι λειτουργοί της δημοσιογραφίας.
Καφενείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: