ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.09

Απαράδεκτη ως επικίνδυνη η στάση blogs, όπως greek-olympics, papatzides, ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ κ.α.π. Να επέμβει ο Σανιδάς!


Macedonia (Central Intelligence Agency - Cia)
Ακατανόητη και προκλητική, για να μην πούμε κάτι σκληρότερο, είναι η στάση πολλών bloggers που αναπαράγουν την αποκάλυψη του greek-olympics κ.α., πως η «Μακεδονία» εισήλθε στο πάνελ των Μεσογειακών χωρών.
Η στάση των bloggers δεν προσβάλει απλώς τη διεθνή ένομη τάξη, αλλά προκαλεί και προβλήματα στις σχέσεις της Ελλάδας με τρίτες χώρες. Επιπροσθέτως μας εκθέτει -για μια ακόμη φορά-, ως χώρα που οι τρομοκράτες (στην περίπτωση bloggers) κάνουν ότι θέλουν.
Γιατί κύριοι bloggers διαμαρτύρεστε;
Το Ισραήλ δεν είναι Ευρωπαϊκή χώρα; Δεν συμμετέχει ως ευρωπαϊκή χώρα σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις;
Η Τουρκία δεν είναι Ευρωπαϊκή χώρα; Δεν συμμετέχει ως ευρωπαϊκή χώρα σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις;
Πολύ σωστά ένας Παλαιστίνιος να χρειάζεται την άδεια του Ισραήλ, μιας άλλης χώρας, για να μπει ή να βγει από την Παλαιστίνη!
Πολύ σωστά ένας Κύπριος δεν μπορεί να πάει ελεύθερα στο σπίτι που γεννήθηκε, στη λεγόμενη «Βόρεια Κύπρο», αν δεν το εγκρίνει η άλλη «χώρα»!
Γιατί ένας Θεσσαλονικιός, μιας και η Θεσσαλονίκη βλέπει Μεσόγειο θάλασσα, να μην χρειάζεται διαβατήριο και έγκριση από την «Μακεδονία», για να ταξιδέψει εκτός περιοχής;
Καλά βαλτοί είστε;
Να επέμβει η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη, να επέμβει ο αδέκαστος Σανιδάς, να επέμβει η κυρία Μπους-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τους bloggers. Το ζήτημα είναι πολύ σημαντικό, είναι εθνικό, μήπως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός δεν πρέπει να μείνει στις καταγγελίες στη βουλή εναντίον των blogs;
Ξεφτίλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: